• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Предложение за закупуване на новата серия минифигури на немския отбор по футбол

Започната от JoaoNY, 10, Май, 2016, 11:08:40 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Има ли вариант да се разпознае коя фигурка е в пликчето, без да бъде отворено?

Alkoholiker

Не знам за коя серия говориш, но обикновените могат. Там си има специфични неща за всяка фигурка. Например днес "напипах" разбойника от серия 16, по лък и качулката. Но ако говориш за футболистите се съмнявам, защото са от еднакви части всичките.

ender

бях чел в eurobricks как някакъв пич напипвал различните прически, но дори и в този случай не било 100%, понеже няколко били или еднакви, или 'силно' подобни

т.е. не е съвсем невъзможно, но в никакъв случай няма да постигнеш нито успеваемостта, нито лекотата на напипване на обикновените серии

vladoniki

Да, за футболните иде реч. Само с напипване... или отваряне - май е по-сигурно. :) Благодаря!

Подариха ми една и се чудя какво да я правя.

vladoniki

Цитат на: jistilianov - 21, Ноември, 2016, 08:44:58 PM
Продай ми я ;-))

Междувременно я отворих за проверка - Mario Götze е. При интерес пиши ЛС.

JoaoNY

Няма как да се разпознаят, защото на много от тях прическите са им еднакви, аз сега яко съм се нагълтал с повтарящи се и не зная какво да ги правя. Може би само треньорът може да се разпознае. За останалите фигурки се съмнявам.

Боби

Съгласен с Жоро,

само Льов би могъл да се разпознае и при това трудно. Някъде имаше в нета писано за кодовете по пликчетата, но и там ставаше въпрос за възможности.

П.С. Единствения вариант е с ел везна с голяма точност и справка от брика  ;) 

ender

да вметна за везната - купих си такава, с точност от 0,01гр
опитах да я ползвам за серия 16, но уви, НЯКАК дава отклонения, и то достатъчно, че за различни прически ИЗОБЩО да не работи.

не искам да съм песимист, но просто не си купувайте везна САМО за това. ако някой вече има - не пречи да пробва, ама... аз съм разочарван