• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Предложение за закупуване на новата серия минифигури на немския отбор по футбол

Започната от JoaoNY, 10, Май, 2016, 11:08:40 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

JoaoNY

Здравейте, имам идея да закупя една кутия с минифигурите на немския национален отбор по футбол.
Понеже си мисля, че тя така или иначе няма да бъде пусната за продажба никъде другаде освен Германия и Австрия (Поне така разбрах от всичко, което писаха за тази серия) мисля че няма да е лошо да се вземе едно кашонче с 60 фигурки.
Идеята ми е ако има и други ентусиасти, да се събереме и да закупим заедно една кутия.

http://brickset.com/sets/71014-17/LEGO-Minifigures-DFB-Series-Complete - ето и линк за самата колекция

Защото според мен тази серия ще стане апокрифна като тази с олимпийските фигурки.

Ако има желаещи пишете, за да се кооперираме!

vvass

IRadev

Интересно ми е какво ще е разпределението на фигурките в кашон и колко души ще имат интерес към цялата серия. Аз бих се сдобил с Нойер, Мюлер и Швайнщайгер, но не ми се взимат 16 фигурки заради тези 3.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

JoaoNY

Ами доколкото видях цената е нещо около 300 евро за запечатана чисто нова кутия. А мисля че са три пълни серии и допълнителни фигурки, които да допълнят 60 бройки.

gogo29

Аз искам пълна серия от фигурките  :) Ако се измисли нещо за обща покупка се включвам  :)

mamun

JoaoNY

Аз също ще искам цяла серия, значи Гога с тебе сме двама. Има ли още желаещи?

UNIVEGA

Отделните фигурки обозначени ли са или както случайните минифигурки?

JoaoNY

jistilianov

Кандидат за цяла серия! :)

Craigy

IRadev

Сего прочетох, че пликове от серията са се появили в магазини в Англия и Франция. Явно разпространението ще е по-голямо от очакваното - само в Германия и Австрия.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

ender

Цитат на: IRadev - 13, Май, 2016, 04:48:12 PM
Сего прочетох, че пликове от серията са се появили в магазини в Англия и Франция. Явно разпространението ще е по-голямо от очакваното - само в Германия и Австрия.
идея кои са въпросните магазини?