• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка A HandFul of Bricks - РАЗДАДЕНА

Започната от Alkoholiker, 07, Януари, 2016, 12:51:01 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

6tukara

Здравей, вземи моля те и мойте части с теб ще пробвам до ден два да ги взема от THE MALL

Alkoholiker

Цитат на: Craigy - 18, Януари, 2016, 08:19:22 AM
Съгласен на 100%. Дай ги на gogo29, ако не е проблем.

Частите ти ще ги дам на vvass, защото той каза, че ще вземе нещата на gogo29. ;)

vladoniki

Цитат на: Alkoholiker - 18, Януари, 2016, 09:27:14 AM
Частите ти ще ги дам на vvass, защото той каза, че ще вземе нещата на gogo29. ;)

Аз ще ги взема от Жоро или Васко (gogo29, vvass), за мен е все едно. :)

kukers

Привет. Относно липсващите части от Batch 23 нямам никакви претенции, защото са незначителни и заменяеми. Радвам се, че важните части са ми дошли и всичко е ок :) Стефане действай както намериш за добре. Аз ще си взема частите като дойде и другата поръчка от 44Bricks. Молбата ми е като си взимаш частите от Владо да вземеш и моите. Благодаря предварително.

Alkoholiker

Цитат на: vladoniki - 18, Януари, 2016, 09:34:27 AM
Аз ще ги взема от Жоро или Васко (gogo29, vvass), за мен е все едно. :)

Ок, вие ще се доразберете. Аз днес ще дам нещата на vvass. :)

Цитат на: kukers - 18, Януари, 2016, 10:04:00 AM
Привет. Относно липсващите части от Batch 23 нямам никакви претенции, защото са незначителни и заменяеми. Радвам се, че важните части са ми дошли и всичко е ок :) Стефане действай както намериш за добре. Аз ще си взема частите като дойде и другата поръчка от 44Bricks. Молбата ми е като си взимаш частите от Владо да вземеш и моите. Благодаря предварително.

С теб действаме, както се разбрахме - взимам мойте и твойте части от Владо и после ти ги нося и двете поръчки ;)

Alkoholiker

Относно липсващите части - още нямам отговор от продавача. Сложил съм в партидите на bbeettaa00, mamun и kukers, съответно 2 лв., 20 ст. и 30 ст., като компенсация за непристигналите неща. :)

vladoniki

Благодаря на всички за добрата организация! Частите на Стоян са при мен.
Частите на Наско Стоянов - също. Да ги предавам ли на Жоро? Наско, ако има и в 44 Тухли, ще ги изпратя заедно?

bbeettaa00

Да и в 44 имам части, ако може заедно с тях да ги дадеш на Жоро..., благодаря за което...

IRadev

Аз искам да благодаря на замесените хора в тази поръчка, заради които частите достигнаха до мен. Всичко е перфектно.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

JoaoNY

Здравейте, дали има някой около Лагера или Хиродрума, да вземе и моите части от тази поръчка.

vladoniki

Цитат на: JoaoNY - 19, Януари, 2016, 09:34:37 PM
Здравейте, дали има някой около Лагера или Хиродрума, да вземе и моите части от тази поръчка.

Ако, можеш да ги придвижиш до мен...
Примерно Стефан, като идваш за частите от 44 Брикс, може да ги донесеш.

Както се разберете, стигнат ли до мен, ще ги придвижа до Лагера.

JoaoNY

Да, Стефан, ако може, нека мойте неща от тази поръчка да стигнат до Владо, и аз ще си ги взема оттам.

Благодаря!!!

Alkoholiker

Цитат на: JoaoNY - 19, Януари, 2016, 09:40:00 PM
Да, Стефан, ако може, нека мойте неща от тази поръчка да стигнат до Владо, и аз ще си ги взема оттам.

Благодаря!!!

Няма проблем, като отивам за нещата от 44 Bricks, ще му занеса твойте.

vladoniki

Пристигнаха при мен частите на JoaoNY и A.K.B.

На JoaoNY утре ще са в Лагера, ведно с 44 Брикс - може да си ги вземеш.
A.K.B. - при мен са ведно с 44 Брикс - какво да правя?

Alkoholiker

Всички партиди от поръчката са раздадени. :)

Ако има някаква неточност или проблем с поръчката ви пишете ми.  Иначе ще смятам поръчката за приключена и ще мисля за правенето на нова. :)