• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка A HandFul of Bricks - РАЗДАДЕНА

Започната от Alkoholiker, 07, Януари, 2016, 12:51:01 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

6tukara

UNIVEGA

neliaspa

София, жк. Хаджи Димитър

bbeettaa00

Lego_valka

kukers

JoaoNY

Никъде не виждам сметката??? Аз пратих 8.50 по еконт, ама сега ме гложди дали наистина такава беше сумата?
А никъде не откривам сметката???

vladoniki

Цитат на: JoaoNY - 13, Януари, 2016, 03:11:40 PM
Никъде не виждам сметката??? Аз пратих 8.50 по еконт, ама сега ме гложди дали наистина такава беше сумата?
А никъде не откривам сметката???

Там си, в първото мнение.  ;)

Alkoholiker

Поръчката е платена. :)

Парите, от всеки които е писал са пристигнали и съм си ги взел. Благодаря на всички, които се отнесоха коректно и преведоха пари или ми писаха, за да се разберем, в поставения от мен срок.

Alkoholiker

След като вече и пратката е изпратена, кажете кой как иска да му бъдат дадени неговите части, за да мога максимално бързо да ги раздам:
- лично,
- по някой друг от форума,
- изпратени по Еконт

За да се ориентирате - живея в Младост 3 и работя в The Mall. Всеки ден между 10 и 6 ми е удобно да раздавам в мола или някъде на близко, ако сте. След работа ми е доста трудно, защото тогава спортувам и се прибирам късно. Иначе събота и неделя мисля, че по цял ден съм свободен и мога да дойда до някоя метространция или където се разберем, за да ви дам нещата.

MorphyD

Има ли някой желаещ, който живее в близост до Стрелбище и ще взима части, да плати 4 лв. от мое име, аз ще му ги дам след това?

mamun

Цитат на: MorphyD - 14, Януари, 2016, 01:19:24 PM
Има ли някой желаещ, който живее в близост до Стрелбище и ще взима части, да плати 4 лв. от мое име, аз ще му ги дам след това?

Аз ако те устройва да си ги вземеш от мен :) после

MorphyD

Цитат на: mamun - 14, Януари, 2016, 01:46:02 PM
Аз ако те устройва да си ги вземеш от мен :) после

Напълно ме устройва :) Значи mamun ще вземе моите части и ще плати вместо мен, а пък аз после ще си ги взема от него.

Alkoholiker

Цитат на: MorphyD - 14, Януари, 2016, 01:55:19 PM
Напълно ме устройва :) Значи mamun ще вземе моите части и ще плати вместо мен, а пък аз после ще си ги взема от него.

Готово ;)