• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2016г.

Започната от mnachevg, 04, Януари, 2016, 10:53:48 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

И аз да се отбележа за откриването на годината с една красота, която успях да събера на части - 8416.

Shifta

vasilam

Оооо, кога ми каза, кога го събра. Много си бърз. На размер си е голям. Маневрен ли е или само колкото на снимката. Сега ако питаш мен, трябва да му измислиш камион, на който да товари разни работи или по-лесно, нещо като голям стилаж. Нещо като в Метро на няколко етажа и да редиш палета. Ще е голяма заигравка.

vladoniki

Цитат на: vasilam - 07, Януари, 2016, 03:22:31 PM
Оооо, кога ми каза, кога го събра. Много си бърз. На размер си е голям. Маневрен ли е или само колкото на снимката. Сега ако питаш мен, трябва да му измислиш камион, на който да товари разни работи или по-лесно, нещо като голям стилаж. Нещо като в Метро на няколко етажа и да редиш палета. Ще е голяма заигравка.

Отдавна го събирам, май от лятото. Масата части са стандартни и ги имах, затова го захванах. Има едни 20-тина части, които са, освен скъпи и трудно откриваеми. Но като цяло - събрах го за значително по-малко пари, в сравнение с безбожно високата му цена в Брика (даже се чудя защо е толкова скъп). Остават ми 3-4 части, ама те не са нещо специално и ще изскочат от някъде из общите поръчки.

Неочаквано маневрен е. Между-осовото разстояние е малко.

vvass

Никога не съм писал в тази тема, но ще наруша това... ;)
Този сет според мен е уникален и всеки фен на Star Wars трябва да го има. :)

IRadev

Тази вечер пощите ме изненадаха доста приятно. В кутията ми бяха пуснали плик, който е тръгнал от Обединеното кралство в понеделник.

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mnachevg

Stormfury

След като миналата седмица си взех:

Тази прибавям:

mnachevg

Лол
Сериозно си пазарувал!!!
Мислех, че дядо Коледа не минава средата на януари.
Честито! 

Stormfury

Чакам още 4 от Германия, малко се олях :D Като дойдат ще покажа :D

mnachevg

ender

roro_901

Моята колекция: https://brickset.com/sets/ownedby-roro_901

mnachevg

Добра колекция си спретнал с екшън фигури  :)

roro_901

Цитат на: mnachevg - 18, Януари, 2016, 12:44:52 PM
Добра колекция си спретнал с екшън фигури  :)

Скоро очаквам още нови попълнения :)
Моята колекция: https://brickset.com/sets/ownedby-roro_901