• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка: bricksy - up to 80% OFF N6

Започната от DeMonica, 18, Октомври, 2015, 08:38:26 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Цитат на: neliaspa - 20, Октомври, 2015, 09:27:05 AM
Възможно е...Тук имам един "помощник" на три... :)
В такъв случай трябва ли да ги избера отново?

Не знаем какво е добавил Атанас, изчакай да разбереш от него.

А аз пак да си кажа, с риск Атанас отново да се обиди: липсва информация кой какво е поръчал, от там възможността за поява на грешки е голяма. Въобще всичко е някак скрито-покрито и липсата на информация, според мен, е проблем. Който обаче може да бъде решен много лесно, стига да има желание и то със съвсем малко усилия.

Цитат на: DeMonica - 20, Октомври, 2015, 09:36:03 AM
Сега погледнах, частите който се водят в твоя батч нямат нищо общо с твоите. Така че сега ще го откажа, а ти направи нова количка.

Ето, дори ти, не си разбрал, че е поръчано нещо съвсем различно - липсата на информация пак...

neliaspa

Благодаря ви!
Ето нов зип, с малко добавки.
София, жк. Хаджи Димитър

DeMonica

Нели е добавена, правилно този път :)

Владо, чак се учудих, че не ме захапа още от първия пост, ясно още не си се разсънил. Разбирам, че нещо в мен и моите действия те дразни, но нека да е ясно:

Нямам време, което да отделя на създаването на толкова подробни поръчки като твоята последна. Нито пък имам контрол върху бъговете на Bricklink. Правенето на общи поръчки е еднакво "изгодно" за мен и за другите участници, това е единствената причина да се занимавам. Ако не ти харесва - това не ме интересува особено. За в бъдеще ще съм ти признателен ако тези разговори ги водим на ЛС, темата е за друго!
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

vladoniki

Цитат на: DeMonica - 20, Октомври, 2015, 10:00:44 AM
Владо, чак се учудих, че не ме захапа още от първия пост, ясно още не си се разсънил. Разбирам, че нещо в мен и моите действия те дразни, но нека да е ясно:

Нямам време, което да отделя на създаването на толкова подробни поръчки като твоята последна. Нито пък имам контрол върху бъговете на Bricklink. Правенето на общи поръчки е еднакво "изгодно" за мен и за другите участници, това е единствената причина да се занимавам. Ако не ти харесва - това не ме интересува особено. За в бъдеще ще съм ти признателен ако тези разговори ги водим на ЛС, темата е за друго!

Нищо не ме драсни и не се заяждам, нито "захапвам", единствено виждам, че има някакви неща, който, според моите виждания и разбирания, не се случват по правилния начин. Казвам (пиша) ги с идеята нещо да се подобри и да има положително развитие за всички във форума, но уви - желание или поне разбиране от твоя страна няма.

"Бъговете" на Бриклинк, всъщност са нещо, което много лесно може да се избегне - не всички знаят, че при последващи промени в количката, то те се отразяват и на поръчката. Това не е бъг, а загърбване на една даденост.

След като не можеш да правиш нещо както трябва, то какъв е смисъла да го правиш не както трябва??? Не го разбирам, но тъй, като не те интересува, не очаквам и да ми отговориш, риторичен въпрос си задавам.

Грешиш, точно тук е правилното място за тези разговори, нека всеки види/прочете, отново мое мнение.

neliaspa

За мен важното е, че се намери решение на проблема.
Отново благодаря за съдействието и на Владо и на Наско!
А това за количката е полезно за всеки, хубаво е че се изясни.
София, жк. Хаджи Димитър

Antonio

За мене това.

vladislav

Ето и от мен. Понеже съм нов и за пръв път ще поръчвам, моля те ако нещо не е наред напиши ми на ЛС ;)

Antonio

Забравих и една бройка Dark Gray Minifig, Weapon Sword, Shortsword и още една бройка Black Slope 45 2 x 1 Double - Undetermined Underside

DeMonica

Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

3dwarman

За мен тези моля. Дано да е добро качеството на използваните бели части.

mnachevg

За мен  :)

MorphyD

1 брой    Yellow Hinge Vehicle Roof Holder 1 x 4
1 брой    Light Gray Hinge Vehicle Roof Holder 1 x 4

opellego

My Shopping Cart contains 10 Items in 4 Lots totalling EUR 2.81 (~BGN 5.49)

Estimated Weight of All 4 Lots in My Shopping Cart:
0.32oz   9.15g

A.K.B.

Влизам
Ал. Богданов

gogo29

Малко и за мен