• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове за 2016 г.

Започната от Stormfury, 14, Октомври, 2015, 03:24:21 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cyclop

Анджелина Джоли, Доналд Дък и чеширския котарак просто не ми седят в една серия... И т.н несъответни стилово и смислово образи... Когато излезе Симпсън серията, ми се видяха много симпатични, но имам един колега, който каза, че това въобще не е лего и не може да ги възприеме... Май сега и аз стигнах до това мнение с тази нова серия?

vladoniki

Цитат на: JoaoNY - 29, Февруари, 2016, 09:38:33 AM
Ето ги и новата серия минифигури на Дисни....още не мога да ги възприема май...

http://www.promobricks.de/erstes-bild-der-lego-disney-minifiguren-sammelserie-71012-ist-da/13632

Иха, ясно ли е кога ще са по магазините?

Lego_valka

През май месец би трябвало. 100% този червения пич и другият зад него с огнената коса ще се падат най-често. Аладин, Джинът, Жената Октопод и Хук са най-добре изглеждащи. Доналд Дък също. Останалите някак си не са добро попадение.  :D

Shifta

Цитат на: Lego_valka - 29, Февруари, 2016, 05:41:10 PM
През май месец би трябвало. 100% този червения пич и другият зад него с огнената коса ще се падат най-често. Аладин, Джинът, Жената Октопод и Хук са най-добре изглеждащи. Доналд Дък също. Останалите някак си не са добро попадение.  :D

Да и на мен последните изброени веднага ме грабнаха при пръв поглед :) като на Ursula(жената октопод) черния детайл ще е цял и освен шкембенцето май за първи път фигурка ще има цици :D

Vladun

Shifta

vladoniki

Цитат на: Shifta - 29, Март, 2016, 10:57:08 PM
Да,ето линк с малко повече снимки и на всяка отделно дори:

http://collider.com/lego-disney-minifigures-images/

Патароците и мишоците са много симпатични. :)

Lego_valka

Аладин ми е фаворит, Мики и Мини Маус са грозни според мен с тези огромни глави. Но Доналд и Дейзи са по-сполучливи. :) Като цяло има и доста добри попадения, но можеха да включат далеч по-интересни персонажи.

DMitar

Аз много се кефя, защото Дисни героите са идоли на малката. Особено Хук, Пан, Злодеида, Урсула, Аладин, Джина...
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

Stormfury

Цитат на: Lego_valka - 30, Март, 2016, 08:47:50 AM
Аладин ми е фаворит, Мики и Мини Маус са грозни според мен с тези огромни глави. Но Доналд и Дейзи са по-сполучливи. :) Като цяло има и доста добри попадения, но можеха да включат далеч по-интересни персонажи.

Със сигурност ще включат в част 2,3,4... :)

mnachevg

Е то нали това точно е основната идея...
Иначе как ще ни вземат паричките  ;D

Lego_valka

Така си е, ама този господин Инкредибъл, пича с огнената коса, триокото извънземно и котката не бих ги включил дори в 4 част на Дисни серия. :D

JoaoNY

Тези фигурки, доколкото разбирам, ще са като олимпийската серия, която беше пусната само в Англия. Тези най-вероятно ще бъдат пуснати за продажба само в Германия. Замислям се за една кутия. Ако някой е навит, давайте да се кооперираме :)