• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка: Brick-mania N2

Започната от DeMonica, 01, Октомври, 2015, 08:19:40 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Stormfury

7 лева разделени на 15 човека, нищо не е :)

DeMonica

Цитат на: Stormfury - 10, Октомври, 2015, 08:18:01 PM
7 лева разделени на 15 човека, нищо не е :)

И аз така си мисля, но трябва да има избор.
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

Боби

Аз лично съм против, не заради някакви си стотинки. Аз лично участвам с 2 лота за близо 270 крони. Лесно мога да пусна кошница с по 1 част от лот.

Ако има проблем, моля махни ми поръчаните от мен неща!

mamun

Цитат на: Боби - 10, Октомври, 2015, 08:31:32 PM
Аз лично съм против, не заради някакви си стотинки. Аз лично участвам с 2 лота за близо 270 крони. Лесно мога да пусна кошница с по 1 част от лот.

Ако има проблем, моля махни ми поръчаните от мен неща!

И аз съм против. Разбрахме се да се поръчват редки и скъпи 1 части. Аз имам 5 лота за 508 крони и не желая да се натоварват и допълнително

mamun

Цитат на: mamun - 10, Октомври, 2015, 09:27:03 PM
И аз съм против. Разбрахме се да се поръчват редки и скъпи 1 части. Аз имам 5 лота за 508 крони и не желая да се натоварват и допълнително

vvass

Аз досега не се включвам да видя как се развива ситуацията.
Имам 8-10 лота за около 400 крони, но като гледам положението има идиотски кошници, които изобщо не са за този магазин.
И мисля да съм ПАС... ;)

Stormfury

Аз имам 7 или 8 лота (не помня) за над 600 крони, но не се оплаквам. Има нови хора във форума на които не всичко им е ясно, сигурно има и стари на които също може някои неща да не са ясни. И на мен до скоро много неща не ми бяха ясни, но се уча и гледам да бъда коректен. Малко толерантност не е излишна :) За мен не проблем да поема 50-те стотинки натоварване на тези които са против, за да мине поръчката. Аз съм изключително доволен от DeMonica като организатор и със сигурност и на него не му е лесно. За това пак казвам малко повече толерантност, този път може да не сме се справили успешно, следващия ще е по-добре :)

vladoniki

Цитат на: Stormfury - 10, Октомври, 2015, 10:12:36 PM
Има нови хора във форума на които не всичко им е ясно, сигурно има и стари на които също може някои неща да не са ясни.

Ако имаше написани ясни правила и се спазваха, щеше да е различно. Много хора "ритат" срещу правилата, но... понякога въдворяват поне малко ред, да не кажа и нещо по категорично.

Боби

Цитат на: Stormfury - 10, Октомври, 2015, 10:12:36 PM
За това пак казвам малко повече толерантност, този път може да не сме се справили успешно, следващия ще е по-добре :)

Предната поръчка в този магазин бяхме изключително зле откъм наказателни лотове. Добавих части за 50-60 лв в 2-4 лота накрая за да намалим таксите, които всъщност не мислех да купувам на този етап

Колко още толерантност да проявим!

Пак казвам, не съм за 50ст, но всеки трябва да си прави сметката!

Lou_R

И Боби и mamun са прави, правилата са направени за да помагат, така е. Не знам как е било предната поръчка, този път обаче наказателната е само 50ст на човек.  Ако наистина се държи на поръчката, то 7 лева за 15 човека не би трябвало да притесняват никого. Не е ли по-важно да се запази броя на хората в поръчката, за да олекне шипинга, тъй като там цената е доста по-голяма от наказателната такса?

DeMonica

Исках да видя какво мислите по въпроса и желанието ми се сбъдна. Бях приготвил дълго излияние, но... не виждам смисъл да се хабя.

Нека ви кажа какво ще направя. Към момента сме точно 125 лота. Това прави допълнителна такса по 0,50 ст. на човек. Следващата стъпка ще са още 50 крони, тях ще ги поема аз. Сега всеки може да си поръча по един лот "глупости" или да преотстъпи полагащия му се лот на някой друг участник. Така никой няма да "страда" заради другите и ще имате възможност да проявите "благотворителност".

Поръчката се затваря точно след 3 часа, в 20,35 ч.

bee_curtain

Бих дал моят лот на някой, който има нужда. Ако няма желаещ ще искам монети - 4 бр. по 30 ст.

toddybear

Та какви са параметрите на това което трябва да поръчваме? Че не разбрах.

DeMonica

DeMonica

Поръчката е затворена, чакаме фактурата.