• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Лего фестивал в The Mall

Започната от opellego, 28, Август, 2015, 10:18:15 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opellego

Днес някъде мернах на билборд че ще има лего фестивал в мол България - The Mall през септември. ( ако нещо не съм сънувал, но така го прочетох )
Като го видя пак ще направя една снимка.

IRadev

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

opellego

Ясно, сега виждам къде ми е грешката :)

javor

Предполагам, че този фестивал ще е същия, който беше и в Бургас. Ще могат да се видят ей тези симпатични модели :

Явор Шиков, гр. Ямбол
http://brickset.com/search/?OwnedBy=jshikov

adyankov

Още две снимки, които ми изпрати познат от Бургас. Надявам се това да не е всичко.

vasilam

Аз минах преди 10 дни през бургаския мол. Из цялата сграда имаше големи фигури от Лего тухлички. Другото бе пред Хиполенд. Имаше малка зона, в която децата можеха да сглобяват. Не си мислете, че е нещо голямо. Плюса бе 10-те процента намаление на легото в Хиполенд.

kukers

Някой успя ли да отиде на изложението? Дали има нещо интересно ?

Akeyzerr

Не е защото имам нещо общо с организирането му, но Лего изложение с подобни мащаби в нашата малка татковина не е имало. Разгледайте снимките из фейсбук.
(В бургаския мол бяха изложени микроскопична част от големите склуптури)

mamun

Цитат на: Akeyzerr - 08, Септември, 2015, 01:43:12 PM
Не е защото имам нещо общо с организирането му, но Лего изложение с подобни мащаби в нашата малка татковина не е имало. Разгледайте снимките из фейсбук.
(В бургаския мол бяха изложени микроскопична част от големите склуптури)

Първо поздрави от Гърция. Надявам се като се върна да успея да го разгледам :)
Днес понеже времето не ставаше за плаж, та отскочихме до Солун и минахме през Mediterranean Cosmos (един от голямите молове там). От утре в него също започва лего изложение и въпреки, че не беше официално открито вече бяха наслагали част от moc-овете и беше доста впечатляващо.
А иначе по снимките, които видях от TheMall познах голяма част от нещата, които бяха изложени в Чехия на Lego Kids Fest - Praha.
Останах приятно изненадан, че толкова бързо са стигнали и до България. Поздравления за организацията !