• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка в bricksy - up to 80% OFF - ПЪТУВА!

Започната от gogo29, 11, Юни, 2015, 02:07:22 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

materhorn

neliaspa

София, жк. Хаджи Димитър

bbeettaa00

Lego_valka

UNIVEGA

gogo29

Stormfury

Съдейки по това, че изпращаме парите до Еконт в Обеля 2, предполагам че Георги е от Обеля 2, и искам да попитам дали има някои който е поръчвал от този и предишния магазин,и ще си взима поръчките на ръка от Георги (когато пристигнат), се намира по-близко до Овча Купел 1, за да се комбинираме някак, защото Обеля 2 ми е малко далече а и там не съм ходил никога :D

Vladun

Цитат на: Stormfury - 25, Юни, 2015, 01:05:59 PM
Съдейки по това, че изпращаме парите до Еконт в Обеля 2, предполагам че Георги е от Обеля 2, и искам да попитам дали има някои който е поръчвал от този и предишния магазин,и ще си взима поръчките на ръка от Георги (когато пристигнат), се намира по-близко до Овча Купел 1, за да се комбинираме някак, защото Обеля 2 ми е малко далече а и там не съм ходил никога :D
Няма проблем да ги взема, ако искаш. Аз съм в Бъкстон.

HarryTO

Пък аз водя малкия на бабоглед всяка неделя в Овча Купел 1  :D. Ако не е късно и аз мога да ти ги взема.

kukers

Има ли новини от поръчката от Брикси?

gogo29

Вероятно сряда най късно ще е тук  ;)

gogo29

Частите пристигнаха, но днес ще имам пътуване и чак утре вечер ще започна сортирането. Ще пиша щом са готови за раздаване  :)

MorphyD

Моите ще ги взема накуп заедно с другите две поръчки.

vladoniki

Аз ли съм най-нетърпеливият?   :P Жоро, как се очертават нещата, ще строим ли скоро?   ;)

gogo29

Цитат на: vladoniki - 04, Юли, 2015, 04:24:27 PM
Аз ли съм най-нетърпеливият?   :P Жоро, как се очертават нещата, ще строим ли скоро?   ;)
Владо  :)
Тази вечер след работа ги почвам частите. Надявам се да успея да ги сортирам. Ще пиша щом съм готов  :)