• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка: Bricks4Fun - РАЗДАВАМ!

Започната от vladoniki, 08, Май, 2015, 09:50:19 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

vladoniki

И Васко Василев има включване -добавих ги. Моля, пускайте директно в темата, за да няма пропуски.

П.П.
Ъпдейтвам файла с поръчката в 1-ви я пост, може да хвърляте око, за да сме наясно, ако има липси и пропуски преди да затворим поръчката. После ще е късно. :)

П.П. 2
почти 1,9 кг стигнахме.

opellego

За над 2кг продавача дал ли ти е цени. Поне аз намерих само от 0-2кг на сайта му.

vladoniki

Цитат на: opellego - 08, Май, 2015, 06:04:25 PM
За над 2кг продавача дал ли ти е цени. Поне аз намерих само от 0-2кг на сайта му.

Не е влизал от както съм пуснал поръчката, няма и как да разберем.  :) Винаги може да го пусне 2 кашона да речем.

opellego

Аз само видях 2-5кг - 36 евро и побързах да тегля една майна още преди да съм прочел внимателно за какво се отнася :) ( то било за извън Европа )

vladoniki

Цитат на: opellego - 08, Май, 2015, 06:28:08 PM
Аз само видях 2-5кг - 36 евро и побързах да тегля една майна още преди да съм прочел внимателно за какво се отнася :) ( то било за извън Европа )

Ще видим накрая. Жоро има повече опит с поръчки от Холандия - Хелге.

Жоро, кажи с 2 думи как е шипингът от там?

Иначе този има и ПейПал такса - 3.4% + € 0.35 и опаковка + € 0.50.

Но пък частите му са NEW, което е най-важното.

В крайна сметка, ако се задържим на 2 кг, с всичко пак ще дойде към 30 Евро такси и транспорт, което като се разпредели на всички не ми изглежда фрапиращо - 15 човека сме в момента. Основният дял от поръчката е на Влади Ризов - 41,23 % към момента. А ти си - 7,86 %.
:)

opellego

Цитат на: vladoniki - 08, Май, 2015, 07:04:19 PM

В крайна сметка, ако се задържим на 2 кг, с всичко пак ще дойде към 30 Евро такси и транспорт, което като се разпредели на всички не ми изглежда фрапиращо - 15 човека сме в момента. Основният дял от поръчката е на Влади Ризов - 41,23 % към момента. А ти си - 7,86 %.

Остави ме мене, говорех принципно. :)

gogo29

Цитат на: vladoniki - 08, Май, 2015, 07:04:19 PM

И аз не виждам цени за над два кг. Но със сигурност поръчката отива над 2кг, защото има и опаковане. По принцип от Холандия е изгодно да се взимат части с тегло до 100гр , защото е най изгодно с транспорта.
Владо, защо не му пуснеш едно запитване да те ориентира колко горе долу ще излезе шипинга. Хелгето е от Норвегия и там всичко е разбираемо с фиксираните цени за транспорт.

Боби

vladoniki

Мерси! :)

Питал съм го, ще видим кога ще отговори. Още не е регистрирал 18-те партиди, ха-ха...  :)

П.П.

Пуснах тази поръчка заради една рядко откриваема част - само в 3-4 магазина я има.  ;)

IRadev

И аз намерих няколко неща  :)
Дано не ни откаже.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

Vladun

Ако излезят нещата на кантар с килограмите, може да се откажа от някоя и друга плочка за да влеземе в нормата

vladoniki

vladoniki

Отговор към момента няма, човекът е влизал пречи час. Викам да си я пълним смело, така или иначе сме минали 2 кг с опаковката, както каза Жоро. От тук нагоре, само транспортът ще се пръсне върху повече чарколяк.