• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - ЧАСТ II-ра

Започната от highster11, 26, Март, 2010, 10:18:19 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pes

Радвам се, че попаднаха в добри ръце. Със здраве да си ги ползваш още 100 г. :)  ;D

vladoniki

Цитат на: pes - 09, Август, 2010, 09:23:21 PM
Радвам се, че попаднаха в добри ръце. Със здраве да си ги ползваш още 100 г. :)  ;D

Мерси! :) Нямам търпение да ги отворя и сглобя, но тази седмица ми е много наторено, та чак другата мисля да се насладя на това неземно удоволствие.  ;D

П.С. Хвърлил съм око и на болницата, та ако не се изпри до другата седмица и нея ще грабна.  ;D

mirbg

Аз най- накрая намерих сили да си купя от Германия Imperial Flagship 10210 и въпреки, че не е пиратска серия е много добър сет.

pes

За хлапето е, ама все пак си е придобивка :)

+ още две човечета, за които благодарности на Владо ;)

[прикачен файл изтрит от администратор]

vladoniki

Най-накрая успях да сглобя сетовете. :) Усещането при разпечатване на торбичките, запечатани преди повече от 20 години, е неописуемо.  ;D А за качеството на старото поколение части... само може да мечтаем...

vladoniki

Lego Town 6380. Благодарности на PES!

Нямам търпение да го сглобя.  ;D

starchild

Ухааа, Владолики сета е страхотен!  последно се сдобих с 8087-  http://www.emag.bg/13/3147/product/lego-star-wars-tie-defender-8087.aspx  тази вечер ще го започна- нямам търпение  :P

vladoniki

Магнитни рамки за снимки:

Хиляди благодарности на Лора и Стеф (legostef)!  :)

vladoniki

Най-накрая сглобих и 6380.

:)

legoboss

Владо сета е страхотен,а и знам какво неземно удоволствие е да сглобяваш толкова стар сет като чисто нов  :)

Ето и някои от моите нови и не толкова нови придобивки!

6493 Flying Time Vessel
Един много забавен,сглобен от различни серии сет от 1996
Не съм го снимал :)

6676 Mobile Command Unit
Класически Леголенд сет от далечната 1986

6419 Rolling Acres Ranch
Paradisа конна база от 1992

Малко палми,дръвчета и аксесоари.....

Витрина на Лего от градските серии -1993-4 година.За нея ще пусна отделна тема с подробни снимки ;)

vladoniki

Честито! Градската витрина кърти... ;D

legoboss

Мерси!

Витрината е уникална-свети,движат се самолетите и др. :)

vladoniki

icefire3

Златин Шишков

legoboss

Днес изпитах отново удоволствието да си сглобя чисто нов Lego сет от далечното минало--Technic 8082 Multi Control Set oт 1993 ;D

Сетът съдържа 459 части и два 9V мотора-от него могат да се сглобят дистанционно управляема кола,дистанционно управляем мотокар,самолет и нещо като робот-дракон :D Страхотен е,с малко фантазия може да се направят уникални творения!