• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - ЧАСТ II-ра

Започната от highster11, 26, Март, 2010, 10:18:19 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Цитат на: Nathrezim - 02, Май, 2010, 08:31:15 PM
И аз съм му хвърлил око на това и смятам скоро да се сдобия с него :)
Заслужава си - джипката е много добра.  ;D

legoboss

Владо да ти е честит джипа!И аз много го харесвам но единственото което ме спира е че е по голям от нормалните Town,но пак за сметка на това е доста детаилен :)

vladoniki

Цитат на: legoboss - 03, Май, 2010, 12:32:47 AM
Владо да ти е честит джипа!И аз много го харесвам но единственото което ме спира е че е по голям от нормалните Town,но пак за сметка на това е доста детаилен :)

Мерси, Бос! Всички нови градски коли и камиони са доста по-големи от предшествениците си от Town. До скоро това не ми се нравеше въобще. Но колкото повече ги гледам, толкова повече ми се струва, че новите са в по-правилна пропорция спрямо Лего човечетата. Като голям недостатък и грешка в проектирането им остават стърчащите гуми извън калниците - което не е реално. :)
Друг е въпросът до колко колите са в добра и правилна пропорция спрямо Лего сградите...  ;D Всяка една Лего сграда или къща е прекалено малка спрямо човеците - как би се почуствал, ако беше Лего човек, да живееш в 4996? ... Реално има място за един диван, една малка масичка, легло (в най-добрият вариант - спалня) и нищо повече.  ;D

... и все пак - Town е класика и ме радва повече...  ;D

man4est

Ето снимки на хеликоптера и много благодаря за помоща със снимките  :)

[прикачен файл изтрит от администратор]

[прикачен файл изтрит от администратор]

NicotineLL

Цитат на: vladoniki - 03, Май, 2010, 07:48:26 AM
...как би се почуствал, ако беше Лего човек, да живееш в 4996? ... Реално има място за един диван, една малка масичка, легло (в най-добрият вариант - спалня) и нищо повече.  ;D

Я ги питай тези как живеят  ;D

http://www.dnes.bg/video/2010/05/02/apartament-ot-2-kv-metra.90308,play

vladoniki

Цитат на: NicotineLL - 03, Май, 2010, 05:18:31 PM
Цитат на: vladoniki - 03, Май, 2010, 07:48:26 AM
...как би се почуствал, ако беше Лего човек, да живееш в 4996? ... Реално има място за един диван, една малка масичка, легло (в най-добрият вариант - спалня) и нищо повече.  ;D

Я ги питай тези как живеят  ;D

http://www.dnes.bg/video/2010/05/02/apartament-ot-2-kv-metra.90308,play

Ами... нямам думи...

Nathrezim

vladoniki

Днес сглобих 7638. Благодарение на Макс!  :)

legoboss

Преди 2 дни ми пристигна това градско сетче 6674 Crane Truck :) Рядко запазено!(като ново) даже  продавача като подарак ми е пуснал и два чисто нови каталога единия от 1990 а другия от 1994 ;D

vladoniki

Ехееее, колко съм го гледал в каталога на времето...  ;D Честито!  :)

legoboss

Мерси! Маи и двамата сме се ориентирали кам пътната помощ в града  :D

vladoniki

Цитат на: legoboss - 12, Май, 2010, 01:49:37 PM
Мерси! Маи и двамата сме се ориентирали кам пътната помощ в града  :D
Нужна е, събраха се доста коли вече в Лего града и се развалят. Все някой трябва да помага  ;D

Antonio

Вчера се сдобих с 3179 7280 630 и още части  :)

vladoniki

Цитат на: Antonio - 16, Май, 2010, 11:24:18 AM
Вчера се сдобих с 3179 7280 630 и още части  :)
Честито! Полезни сетове за града. :)

shoker

Аз вчера взех 6262 от gogo29. Прекрасен сет и направо като нов. Заслужава си  :D