• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - ЧАСТ II-ра

Започната от highster11, 26, Март, 2010, 10:18:19 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nathrezim

Мда, така е, но си заслужава според мен.

shoker

7991 изглежда як - може да мачкаш хора с него  :P

Nathrezim

vladoniki

И аз действа за чистотата на града - 7242. :)

Бях загубил надежда, че ще намеря този сет, но за късмет и то съвсем случайно го открих в Хит. :)

Nathrezim

MONKI6

Супермаркет,подобен на БИЛА ;).Владо честито,за последно виждах този сет през 2004 :D.Имаше ли други сетчета?
Симеон Ангелов

vladoniki

Цитат на: MONKI6 - 25, Април, 2010, 08:16:07 PM
Супермаркет,подобен на БИЛА ;).Владо честито,за последно виждах този сет през 2004 :D.Имаше ли други сетчета?
Мерси! В Хит беше доста заредено днес.

legoboss

От днес сутринта се сдобих с 6270 Forbidden Island от 1989г. :D сега вече мога да разиграя една битка между воиниците от Eldorado Fortrees и пиратите от Forbidden Island  ;D а като се замисля мога да вкарам и индианците в битката  ;D ;D

Много красив класически сет които ми навява спомени от детството ::) Снимки надявам се утре :)

vladoniki

Ехее, любими сетове от детството... честито, бос!  ;D

mirbg

Аз пък днес се сдобих с тези два чисто нови сета- 6290 и 6264:

Uploaded with ImageShack.us

Така вече събрах почти всички средни и големи кораби от старите пирати- 6274, 6285, 6286, 6290 и всички средни и големи бази- войнишки и пиратски.

man4est

Отскоро започнах да събирам сити и за рожденния ми ден се взех големия хеликоптер на бреговата охрана http://brickset.com/detail/?Set=7738-1. Коптера е доста голям и автоматичната лебедка работи много добре.
ПС: Мога ли да качвам снимки направо тук, без да ги качвам в снимка.бг и тн.  ???

vladoniki

Цитат на: man4est - 02, Май, 2010, 02:46:24 PM
Отскоро започнах да събирам сити и за рожденния ми ден се взех големия хеликоптер на бреговата охрана http://brickset.com/detail/?Set=7738-1. Коптера е доста голям и автоматичната лебедка работи много добре.
ПС: Мога ли да качвам снимки направо тук, без да ги качвам в снимка.бг и тн.  ???

Да ти е честит!

П.С.
Като пишеш мнението си от "допълнителни опции..." можеш да прикачиш снимка. :)

vladoniki

94-ят сет е добавен към колекцията - 7635

Nathrezim

И аз съм му хвърлил око на това и смятам скоро да се сдобия с него :)