• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Как разглобявате Лего тухличките - удобно и лесно

Започната от vladoniki, 17, Ноември, 2009, 08:04:57 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

skapula

Преди седмица, спечелих търг в английския ибей за 1кг използвани тухлички и други части. Останах много доволен, че има доста редки елементи. Сред тях беше точно и този сепаратор. Като бях в магазина на Комсед, видях, че в единият конструктор го има и поясняват с няколко полезни картинки за какво служи. Пробвах го- супер удобен е! Препоръчвам Ви го- много по-бързо се гради или коригира при строеж.

Ubercharger

Цитат на: skapula - 13, Октомври, 2013, 02:46:53 PM
Преди седмица, спечелих търг в английския ибей за 1кг използвани тухлички и други части. Останах много доволен, че има доста редки елементи. Сред тях беше точно и този сепаратор. Като бях в магазина на Комсед, видях, че в единият конструктор го има и поясняват с няколко полезни картинки за какво служи. Пробвах го- супер удобен е! Препоръчвам Ви го- много по-бързо се гради или коригира при строеж.
В големите сетове го има (от 2011 насам ги има). Останах доста изненадан след като открих два в Town Hall  :o А реално би трябвало да е 1.

По-редкият зелен сепаратор го има в 10232 и 10233

skapula

На мен ми се струва, че оранжевият, който имам е по-добър от функционална гледна точка. Издирвам да си купя още един поне. С два най-добре се работи според мен.

vladoniki

Цитат на: skapula - 15, Октомври, 2013, 12:25:59 PM
На мен ми се струва, че оранжевият, който имам е по-добър от функционална гледна точка. Издирвам да си купя още един поне. С два най-добре се работи според мен.

Значително по-удобен и функционален е. Среща се вече в повечето средни и големи сетове.

skapula

Цитат на: Ubercharger - 13, Октомври, 2013, 09:06:03 PM
В големите сетове го има (от 2011 насам ги има). Останах доста изненадан след като открих два в Town Hall  :o А реално би трябвало да е 1.

По-редкият зелен сепаратор го има в 10232 и 10233

оранжевият го видях в 4635, а зеленият в 5508

MorphyD

Цитат на: skapula - 15, Октомври, 2013, 12:25:59 PM
Продавам такъв в обявите :)