• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Hippoland - 50%

Започната от mnachevg, 12, Март, 2015, 05:22:39 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Боби

Може би моя влиза тогава в средните... :D  Дано не ми пристигне съдран...

opellego

Аз поръчвах релси от еМаг и кутията беше само в прозрачно фолио увита.

Lego_valka

Аз преди месец поръчах Dol Guldur Battle 79014 не си бяха направили труда да го опаковат хич  :D Даже и Спеедито си бяха лепнали бележката на него и една дупка си имаше. Сигурно ми го е доставил с някоя каруца.  :)

Alkoholiker

От eMag съм си поръчвал само техника и не съм впечатлен от начина им на опаковане :) Доста често лепят бележките си върху самите кутии на продуктите. Ако на някой скоро ще му пристига лего от там, би ми било интересно да снима и покаже с каква опаковка му е пристигнал сета.

Боби

Ще го снимам и покажа, писах че ще е за подарък за да го опаковат ;)

Stormfury

Явно няколко човека сме си поръчали днес. Моят сет утре ще е в офис на еконт, близо до вкъщи. Надявам се че ми остане време да ида да го взема и ще снимам :)

Боби

Мда, за какво ли се логнах днес :-\ Видях, че пишете за намаления и не издържах. Уж нямаше да взимам нищо повече този месец. Моя утре също ще е у нас... ;)

Stormfury

Цитат на: Боби - 11, Май, 2015, 06:29:25 PM
Мда, за какво ли се логнах днес :-\ Видях, че пишете за намаления и не издържах. Уж нямаше да взимам нищо повече този месец. Моя утре също ще е у нас... ;)

И аз тоя месец малко се поолях, поръчката от емаг + 3 поръчки от bricklink и съм на около 250лв. :D Другия месец със сигурно ще се пасува, или най-много нещо дребничко :D

Боби

Да, само че винаги излиза нещо по-така  :D :D :D

ender

цените им на пръв поглед падат под бриклинк
за който е хвърлил око на трамвая, денят започва повече от добре

toddybear

Този трамвай ми се вижда доста скъп за това което е :(

Akeyzerr

Това с трамвая е екстра сет, но за нас ще стане купуваем поне догодина. Сега му беше премиерата и цената в момента му е максимална.

ender

абе и вие сте прави, ама който има повод да се почерпи с нещо... 8)

HarryTO

Абе, дебелшко си излиза в Хиполенд  :-\

opellego

Този трамвай го чакам от доста време, но като гледам май ще почакам още :)