• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Пиратски кораби

Започната от Plamen1466, 23, Март, 2010, 04:48:45 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Plamen1466

В тази темичка ще ви покажа две пиратски корабчета, които си купих наскоро.
Първото:

А ето ги и двете един до друг, първия изглежда като мравка направо :)

Дано ви харесат, и някой може ли да ми каже по модел на кой лего сет са правени, защото ме съмнява китайците да са ги измислили? :)
Пламен Диков

vladoniki

Корабите са яки. Почитателите на пиратските серии да кажат по кои сетове са правени. :)

MONKI6

Големият мисля,че е ясно-копира Баракудата.Малкия копира 7416 от Orient Expedition.
Симеон Ангелов

Plamen1466

Малкия майче наистина е от 7416, ама големия мисля, че не е. Баракудата са я копирали в един малко по-голям кораб и за това ми стана интересто от къде са взели този. Мисля, че е възможно да са преработили и умалили Баракудата и да се е получил този кораб :)
Пламен Диков

shoker

Eхаа трябва да се признае че платната изглеждат уникално  ;D

Plamen1466

Жълтите ивици са със златиста боя, но на снимката не се е получило много добре. Иначе на живо ефекта е много добър ;D
Пламен Диков

shoker

Eто за тия платна ще си взема целия кораб имам чувството...Колко пари беше? Предполагам цената на платна за някой голям пиратски кораб е по- голяма  ;D ;D .

Plamen1466

Пламен Диков

Plamen1466

Копието на Баракудата майче е този сет:

Но като го разгледах хубаво единствената разлика е, че моя е по-тесен и по-къс. Почти всичко останало е същото.
Пламен Диков

shoker

АХАХ 40 лева и егати яките платна, тия на Лего които са "оригиналните" (е тука вече няма никакво значение качество и тям подобни важен е само вида :D ) струват по 40 долара  ;D ;D ;D ;D ;D

Plamen1466

Радвам се, че ти харесват :)
Пламен Диков

C-3po

Корабът с надпис на платната VVV наподобява един кораб на MEGA BLOCK ,А МАЛКИЯ И Аз смятам да си го купя за 12 лева!
Божидар Иванов или БДЖ

bqlicheren

Първите ми конструктори-кораби. Страхотни, яки и невероятни. Между другото има и още един модел, който копира "Испанския галеон" на Лего, а дори е и по-добър, защото има две оръдия вместо едно и четирима войника вместо трима плюс двама пирати пленници. На мен лично от тези модели най ми харесват сребърните саби и пистолети.

Jolly Roger Forever!

Denaro7

А, големият с VVV на платната който май за 40 лв си го взел, откъде го купи, през интернет, или магазин, къде ?  :)

Plamen1466

От един магазин за играчки от Варна.
Пламен Диков