• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Обща поръчка в bricksy - up to 80% OFF

Започната от gogo29, 16, Февруари, 2015, 01:06:49 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

goguma

gogo29

Частите пристигнаха  ;) Довечера ще сортирам и утре ще раздавам  ;)

mamun

За по новобранците ;) къде ще раздаваш :)

gogo29

Цитат на: mamun - 11, Март, 2015, 07:43:12 AM
За по новобранците ;) къде ще раздаваш :)
Вариант 1 - През деня от 8 до към 20ч съм в работата - Ломско шосе 207,
Вариант 2 - Към 20ч пред офиса на Мтел на метростанция Западен парк
Вариант 3 - Еконт
Вариант 4 - Давам частите на някой колега от форума , от който ви е по удобно да си ги вземете после  :)

Сортирах до към 3ч и оставих останалите части за тази вечер. Така че днес няма да мога да раздавам. Съжалявам

6tukara

Георги Моля те ако имаш възможност дай мойте части на Наско - DeMonika надявам се и той да няма против. Когато стане. :)

goguma

Ами и аз мен ще е по-удобно така, ако може  :D И ако Наско няма нищо против, разбира се. Имам 2 поръчки от гого29 - brickmac и bricksy, така че може и двете да ги даде на Demonica, пък после и от Наско имам още 2 поръчки да взимам и ще е всичко накуп  :D

Ако няма да е удобно няма проблем, ще намеря начин да се срещна със всеки поотделно  :)

gogo29

Няма проблем стига Наско да е съгласен  :)

MorphyD

Ако Наско наистина е съгласен да пратиш и частите от моите две поръчки при него. Така ще мога да си взема 3 поръчки наведнъж.

DeMonica

Няма проблем, а дали Васко може да ги вземе от теб и да ми ги даде? Че Ломско шосе и Люлин са ми малко извън обсега.
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

gogo29

Васко се грижи за разноса  ;)  :) :) :) :) :) :)
Ако някой има части при мен и иска да си ги вземе от Наско, моля да ми пише. Утре ще дам частите на Васко и до няколко дни те ще са при Наско  :)

HarryTO

gogo29

Всичко е сортирано и готово за раздаване. Моля всички да си проверяват частите и ако има липси да ми пишат. Мисля да отворя нова поръчка пак и ако има липси да ни ги пратят тогава. Желаещи за нова поръчка?

materhorn

bbeettaa00

като гледам има нови неща и аз съм за... :)

mamun

ако не е късно може ли и моите към наско ?