• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Църква

Започната от Plamen1466, 13, Ноември, 2009, 08:53:13 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Plamen1466

И аз съм си направил една сграда, която би трябволо да е църква, но не прилича много на такава. Сигорно сте я видяли на снимките на моя град, но ето ви няколко снимки да видите само нея.
http://plamen1466.snimka.bg/hobby/lego-c-rkva.442581
Пламен Диков

vladoniki

Цитат на: Plamen1466 - 13, Ноември, 2009, 08:53:13 AM
И аз съм си направил една сграда, която би трябволо да е църква, но не прилича много на такава. Сигорно сте я видяли на снимките на моя град, но ето ви няколко снимки да видите само нея.
http://plamen1466.snimka.bg/hobby/lego-c-rkva.442581
Църквата е голяма, красива и детайлна. :) Не подценявай моделите си - супер е! :)

Plamen1466

Малко промени в моята църква. Дано ви хареса :) :)
http://plamen1466.snimka.bg/hobby/c-rkva-2.452069.16332230
Пламен Диков

vladoniki

Цитат на: Plamen1466 - 10, Декември, 2009, 09:32:51 AM
Малко промени в моята църква. Дано ви хареса :) :)
http://plamen1466.snimka.bg/hobby/c-rkva-2.452069.16332230
Супер е! По изчистените цветоте веднага я отварят и 2-та портала ми харесват като идея. :)

victorcito

Много е красива!

Обаче не е строена от Лего :)

Идеята с църква обаче е доста актуална. Защо ли Лего не са направили нито една досега???

Арабският пазар?

vladoniki

Цитат на: victorcito - 12, Януари, 2010, 05:55:08 PM
Защо ли Лего не са направили нито една досега???

Арабският пазар?
...освен насилието... добавям и религиозните различия - разграничават се от евентуални конфликти на религиозна основа, надали има друга причина. :)

Plamen1466

Не мисля, че трябва да ги разграничаваме на лего църква и не лего църква след като на вид частите са еднакви, а целта на сградите е една и съща
Пламен Диков

maniak666

Цитат на: Plamen1466 - 12, Януари, 2010, 07:32:22 PM
Не мисля, че трябва да ги разграничаваме на лего църква и не лего църква след като на вид частите са еднакви, а целта на сградите е една и съща

Църквата ти е супер. Няма лошо да строиш и да показваш творенията си от имитациите на ЛЕГО, но пък неможе да си купуваш лего имитация и да си ЛЕГО колекционер. Все едно да събираш малки ретро колички и да се запишеш в ретро форума. Не ме разбирай погрешно, нямам поставена цел да те обидя.

pleomaxbg

Правилно!!! Пламен не се засягай, но едно е чисто лего, друго е смеска... Все едно си вземаш сладолед- чист или микс? Има разлика нали?! Но ти си много сръчен и независмо с какво боравиш ти показваш завидни качества!!! Смятам, че не ти си виновен, че имаш в повече нечистоплътно ЛЕГО, а не запознати родители?!(мое мнение) То и на мен бащтатко е купувал веднъж, дваж, фалшименто ЛЕГО от не знание...И то по-скъпо от същите части от чисто ЛЕГО  ;D ;)хубаво, че не бях толкова малък и си казах и го върнахме!! ;D

victorcito

Аз пък смятам, че всичко е добре когато свършва добре. Аз имам доста фалшиво Лего, което няма да изхвърля, защото също е Лего - по своему :)

Няма лошо - самия аз съм имал период, когато бях натоварил цялото ЛЕго в една торба, за да го продам от безпаричие. Добре, че чичото от банката беше алчен и ми предложи ужасно ниска цена . 120 долара за 20 сета ... и запазих всичко, което имах дотогава.

:) Мир и спокойствие трябва!

Plamen1466

Не родителите са незнаещи, а аз съм си виновин. Тогава нещата стояха така: Легото ми се струваше много скъпо, а ментетата много по-ефтини. Нямах много пари и естествено по-ефтиното надделя. За мене беше важно да имам повече части, а за качеството не мислех, защото предполагах, че до 2-3 месеца ще ги зарежа и ще ми хрумне да събирам друго, но уви... сега ми е като хоби. И не съжелявам, че съм ги взел, защото пак мога да си правя неща, но и до днес си даржа ментетата и Легото в различни кутии и много рядко ги смесвам в моделите. Сега от лего си правя космически кораби, а от ментетата такива красиви (според мен) згради като цурквата. Важното замен е да се забавлявам и да си запълвам времето, независимо с каква марка :) :)
Пламен Диков

vladoniki

Менте части или не, важен е резултатът. :) Творението е прекрасно, дори и да беше съградено от кибритени клечки. :)

Апелирам да не превръщаме темата за едно страхотно творение в безкраен спор. :)

pleomaxbg

Това не е спор!!! Само мнение на не точното място!(съжелявам за това)... Църквата е много хубава и бих казал, че има лек полах на готизъм...Просто прекрасен модел... Увеличи мащаба и я прати в ЛЕГО ЛЕНД!! ;) ...да се научат малко!

vladoniki

Цитат на: pleomaxbg - 19, Януари, 2010, 08:16:14 PM
Увеличи мащаба и я прати в ЛЕГО ЛЕНД!! ;) ...да се научат малко!
Присъединявам се. :)

Plamen1466

Смятам да я направя по-дълга за сега, защото се получи висока, но къса. А за мащаба ще видим по-натак, че сега свършиха частите.
Пламен Диков