• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Ъпдейт на форума - Моля за съдействие!

Започната от vladoniki, 01, Февруари, 2015, 01:49:06 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Упдейтвам някой функции на форума. Моля, споделете, ако откриете нещо, което не работи. Старая се бързо да отстраня всички неудобства и форумът да заработи нормално.

Извинявам се за неудобството!

Благодаря за разбирането и помощта ви! :)

skapula

аватара. и в личния профил е същото. .........
Качих нов аватар и се оправи

vladoniki

Борбата продължава!

Когато заредите форума, оставате ли логнати с потребителското си име? Или при всяко влизане трябва да се логвате?

IRadev

Цял ден ме караше да се логвам като влизам, но от преди час-два започна да ме запомня.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

opellego

За момента си оставам логнат аз. Дори и като рестартирам браузера.

vladoniki

Да, до преди няколко часа беше така. Сега се надявам всичко да работи нормално, но Васко ми писа, че при него има подобен проблем. Нека, който влезе по-късно, пак да драсне дали го кара да се логва наново.

Благодаря много за помощта! :)

vladoniki

Мисля, че открих грешката. Надявам се всичко да е ОК вече. Моля, пишете как е. :)

Благодаря!

HarryTO

Мен продължава да ме кара да се логвам всеки път когато зареждам форума. Влизам през таблет, незнам дали има някакво значение.

iorun

IRadev

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

Късно снощи направих последните настройки. От тогава след 1-во влизане, при мен, не ме "изплюва". Докато снощи на всеки 15 мин. излизаше, ако не бях активен. Леко обнадежден съм. Моля, споделете как е днес, след като се логнете един път.

Благодаря!
Успешна седмица!

bee_curtain

Сега като влязох си бях логнат, не бях влизал от снощи.

roro_901

Сега като влизах искаше да се логвам отново, като влизам по - късно ще видя дали всичко ще е ок вече  :)
Моята колекция: https://brickset.com/sets/ownedby-roro_901

6tukara

Цитат на: bee_curtain - 02, Февруари, 2015, 10:18:08 AM
Сега като влязох си бях логнат, не бях влизал от снощи.

И при мен е така. Обаче преди обяд като отварях сайта на първа страница се виждаха само обявите, сега си е както преди.

Боби

Иска да се логвам всеки път, когато влизам за пръв път през деня...леко досадно :)