• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2015г.

Започната от mrcastle, 05, Януари, 2015, 04:39:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mnachevg

Ще поизчакам повече, в момента съм със ограничителна забрана да не стъпвам на по-близо от 50м. от Лего магазини. Нямам право да взимам и минифигурки дори...  :-X (казаха ми, че съм минал всички всички нормални граници)  :) :) :)

HarryTO

Цитат на: mnachevg - 30, Ноември, 2015, 09:37:42 PM
Ще поизчакам повече, в момента съм със ограничителна забрана да не стъпвам на по-близо от 50м. от Лего магазини. Нямам право да взимам и минифигурки дори...  :-X (казаха ми, че съм минал всички всички нормални граници)  :) :) :)

Защо ли ми звучи познато  ;).  Иначе шаха го имаше на оферта в olx от lego_to, ако не бркам. Някъде около 170 лева беше цената.

Vasi

Цитат на: mnachevg - 30, Ноември, 2015, 09:29:54 PM
Имаше го в най-големия Комсед, който е на Каблешков до мол България

Браво голяма находка си набарал според мен спрямо цената на, която си го взел! :)))

Страхотен сет преди коледните празници!!! ;)

mnachevg

Цитат на: Vasi - 01, Декември, 2015, 08:54:18 AM
Браво голяма находка си набарал според мен спрямо цената на, която си го взел! :)))

Страхотен сет преди коледните празници!!! ;)

Да благодаря наистина за Коледа е повече от перфектен и тематичен на добра цена.  :)
Имаше и "Парижки ресторант" за по 200лв. на докато се накумя го разграбиха (нямах възможност да го взема веднага  :()

Vasi

Цитат на: mnachevg - 01, Декември, 2015, 10:03:39 AM
Да благодаря наистина за Коледа е повече от перфектен и тематичен на добра цена.  :)
Имаше и "Парижки ресторант" за по 200лв. на докато се накумя го разграбиха (нямах възможност да го взема веднага  :()

Да страхотни неща видях и аз в The Mall, но за съжаление не се възползвах от отстъпките! Трябва първо малко да разчистя някои сетове, че нито имам място къде да ги държа, а да стоят по кутии имам достатъчно такива! :D

mrcastle

Цитат на: Vasi - 01, Декември, 2015, 10:21:30 AM
Да страхотни неща видях и аз в The Mall, но за съжаление не се възползвах от отстъпките! Трябва първо малко да разчистя някои сетове, че нито имам място къде да ги държа, а да стоят по кутии имам достатъчно такива! :D
И аз така за това малко разпродажба.

#mnachevg Ресторанта за 200 лв това е страхотно ако го нямах щях да отида да си го купя щом изкарат нови. ;D

vladoniki

Като швейцарски часовник - точно на дата..., тоест съвсем на време. :)

Stormfury

Белия X-wing го набарах преди малко :)

OneOfAll

It's a new era. No rules, no destiny. Just utter and complete freedom.

Stormfury

Днес определено е хубав ден, още една рядка фигурка ми пристигна (заедно с книжка :D:)

Ubercharger

От тази година:
Winter bazar & Cargo Truck :)
http://postimg.org/image/6wuzssp07
Palace Cinema ;)
http://postimg.org/image/bk7xx3m39
Бъдещо попълнение до няколко дни

roro_901

От доста време бях метнал око на 10247. Специални благодарности на Владо, за бързото отзоваване. Вече е сглобен и огромен  :)
Моята колекция: https://brickset.com/sets/ownedby-roro_901

IRadev

Скромно, но коледно. С тези достигнах 101 сета.  :D

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mnachevg

evgenikd

За края на годината да добавя един скромен сет. Не знам защо, но много ми харесва серията Creator 3 in 1 Animals. Нещо по различно от количка, камионче и т.н.