• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Какви оръдия предпочитате и харесвате- стрелящи или не стрелящи?

Започната от mirbg, 15, Март, 2010, 11:09:42 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кой какво оръдие би предпочел?

Стрелящи
12 (66.7%)
Не стрелящи
2 (11.1%)
Няма значение, оръдия да има!
4 (22.2%)

Общ брой гласове: 18

mirbg

Нека всеки сподели предпочитанията си! Кажете и защо предпочитате съответния отговор, който сте избрали.

gogo29

Аз съм за стрелящите-  когато си играех като малък имаше само такива- сантимент :)

shoker

vladoniki

mirbg

Не ви ли харесва повече формата и знакът с кръстосаните оръдия при не стрелящите US версии?

vladoniki

Цитат на: mirbg - 16, Март, 2010, 09:35:12 AM
Не ви ли харесва повече формата и знакът с кръстосаните оръдия при не стрелящите US версии?
Може да сложиш по една снимка, за да прецем. :)

mirbg

Ето двата варианта, този на не стрелящите е компютърно генерирано изображение, взето от BrickLink, но дава ясна информация:

1-ва снимка- стрелящи, втора- не стрелящи:

vladoniki

Честно казано, нестрелящия вариант на живо не съм го виждал. Стрелящият - някак остава класика за мен. :)

MONKI6

Определено стрелящи!Някак си по забавно е :DКато малак много си играех да цела човечетата със оръдието.А във ЮС са загрижени ,че ще си извадат очите със стрелящи ;D ;D мани ги тия ;)
Симеон Ангелов

Plamen1466

И на мене повече ми харесват срелящите. Имах от първия си сет едно такова. Не беше пиратско, но падаше голяма игра с него. Постоянно целих роботите, ама веднъж така се издъних с него... заредил съм го аз и съм го сложил в кутията с частите... Един ден, докато ровя и то защото е с много чувствително механизъмче изтрелва часта. Поглеждам в посока на летящата част и гледам лети право към вратата, която е отворена и майка тъкмо влиза. И познайте... Право в десетката ;D ;D ;D
Пламен Диков

mirbg

На мен лично май не стрелящите по ми допадат- като за възрастни- с повече детайл, по "старовремски" седят...пък и едва ли ще тръгна да стрелям със стрелящите ;D
Иначе май повечето харесват това, което не са имали- аз никога съм нямал US- версии и сега като дойдоха в два MISB сета, които си взех- много ги захаресвах.

legoboss

Не бях чувал за оръдия с механизъм които ги държи заредени :-X

mirbg

Plamen1466

Не е пиратско. Състои се от тези две части:

Едната част се вкарва в другата после се дърпа едно лостче и БУМ  ;D ;D
Пламен Диков