• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове за 2015 г.

Започната от Nathrezim, 27, Юли, 2014, 06:15:29 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vaseto_lego

Цитат на: 1616 - 18, Февруари, 2015, 09:19:49 PM
Има ги на сайта, корабът е 265лв

Има ли смисъл да го взимам, въпреки че имам Brickbeard's Bounty?
На мен честно казано новия ми прилича само на MOD на Brickbeard's Bounty...

1616

6285 и 4195 според мен са много по-добри сетове ако ги нямаш.

vaseto_lego

Нямам ги. Изглеждат велики, обаче! Някаква идея откъде мога да се сдобия с някой от тях и на каква цена?

vladoniki

Цитат на: vaseto_lego - 29, Март, 2015, 03:08:35 PM
Нямам ги. Изглеждат велики, обаче! Някаква идея откъде мога да се сдобия с някой от тях и на каква цена?

http://ads.brickmania-bg.com/index.php?page=item&id=1025

vaseto_lego

Цитат на: vladoniki - 29, Март, 2015, 03:11:21 PM
http://ads.brickmania-bg.com/index.php?page=item&id=1025

Благодаря! Чак сега видях, че го имало на началната страница. Извинявам се!

IRadev

Бъдещата, най-търсена фигурка :

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

Интересно и подробно представяне на 10247 - Връзка. :)

opellego

Ей го на:  :)

LEGO City 60098 Heavy Haul Train

Stormfury

Влака е страхотен :)

А аз очаквам с голямо нетърпение ето този, за да добавя още един злодей към колекцията :)

skapula

Прекалено високи са ми били очакванията за влака. Локомотива е лек ъпгрейд на 7939. В сравнение с предходния модел е малко постен. Хубавото е комбинирането на фигури от двата пола, заварчика е интересен. Вагона с " кюмюра" е хубав.  Крана е оскъдно интересен.  Това е субективното ми мнение.  Според мен, най-добрият сет е 60052. Предполагам, че ще е по-евтин от предходните.

opellego

Цитат на: skapula - 01, Юни, 2015, 10:20:38 AM
Прекалено високи са ми били очакванията за влака. Локомотива е лек ъпгрейд на 7939. В сравнение с предходния модел е малко постен. Хубавото е комбинирането на фигури от двата пола, заварчика е интересен. Вагона с " кюмюра" е хубав.  Крана е оскъдно интересен.  Това е субективното ми мнение.  Според мен, най-добрият сет е 60052. Предполагам, че ще е по-евтин от предходните.

И на мен локомотива на 60052 ми харесва повече.
Ще изчакам да ме присърби повече и ще се метна на нещо. ( и до тогава е хубаво да измисля концепция за свободното място - бавно, но славно се задръствам у нас :)  )

toddybear

Цитат на: skapula - 01, Юни, 2015, 10:20:38 AM
И на мен ми е малко никакъв този сет. Жалко :(

mnachevg

За мен 7939 е най-добрия. Крана също му е доста по-добър.
Но определено ми трябва пътнически влак...
Жалко е че новия влак толкова много наподобява визията на 7939

skapula

Локомитива на 7939 и този новия нямат врата от където машиниста да се качва и слиза. Това за мен е недостатък. Но както и в друга тема бях писал и се съгласявам с твоето мнение ,  крана е най-добрият на 7939. Все пак на 60052 мотокара е готин, мотокариста е с антифони- добра наблюдателност в мозъците от Лего,както и вагона с кравата и този с макарите, които се свалят чрез крана. Идеята за офиса с компа е също забавен.

mnachevg

Този го чакам с нетърпение  :)
вчера го видях и наличен в Комсед

P.s. гледам и в Bohobby го има