• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

REVIEW: Enlighten Brick Police Station 105

Започната от vaseto_lego, 31, Май, 2014, 02:42:32 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vaseto_lego

Здравейте!

Виждам, че повечето от вас тук не харесват имитациите.
Аз съм на същото мнение, но от тази марка останах много доволен.
Частите не са хлабави, нито са направени, така че като ги сглобиш да не можеш да ги разглобиш.
Имам този сет от 8 години и все още нищо не се е счупило. И като конструкция е добре.

Ето как изглежда кутията:

Ето как изглежда сглобен, на картинка от компанията:

Не знам точно торбичките по номера, но ще ви покажа какво има в тях:

Торбичка №1:

Торбичка №2:

Торбичка №3:

Торбичка №4:

Торбичка №5:

Торбичка №6:

Ето как изглежда снимана от мен:

Отзад:

Отдясно:

Отляво:

Отгоре:

Колата отпред:

Колата отстрани:

Колата отзад:

Брой минифигурки: 4
Ето и снимка:

Още една:

Това беше от мен!

Конструкция: 9/10
Качество: 10/10
Обща оценка: 9,6/10

Споделете какво мислите!
Благодаря за вниманието!

Иван

alex

Да съм честен и на мен ми харесва като идея. Не е копирано от оригинален Лего сет, пък и формата на колата са интересни. Да, малко прилича на полицейската от 2006 но реално няма нищо общо и ми харесва малко повече. Само квадратните очи на едното човече ме разбиват :D
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

1616

vaseto_lego

Цитат на: 1616 - 01, Юни, 2014, 12:54:24 PM
а пътят стикер ли е?

Не, боядисана част от плочката е. :)

vaseto_lego

Цитат на: alex - 01, Юни, 2014, 12:19:48 PM
Да съм честен и на мен ми харесва като идея. Не е копирано от оригинален Лего сет, пък и формата на колата са интересни. Да, малко прилича на полицейската от 2006 но реално няма нищо общо и ми харесва малко повече. Само квадратните очи на едното човече ме разбиват :D

Да, смешни са очите. :D Ако ти харесва колата може да си вземеш една от тук за 3.90
http://rayatoys.com/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F-Brick-13481
Това е нещо като Brick версия на 7236 от Лего (ето снимка):

Те май се казват Enlighten Brick (както съм кръстил темата), но аз понякога на кратко им казвам Brick.

Поправка: "Това е нещо като Brick версия на 7236 от Лего" - Искам да кажа, че идеята е същата, но колата не е чисто копие на Лего сета, а е в стила като тази от полицейската станция

avonazak

Имам същия сет от няколко месеца. По мое мнение от нещата, които съм купувал на Enlighten този сет е най-добре направен. Купих го от ebay за 7 USD. Въпреки, че дойде без оригинална кутия, смятам, че за тази цена си заслужава.