• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Проблемен казус с пейпал

Започната от JoaoNY, 24, Април, 2014, 10:01:43 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Отдавна не бях плащал през ПейПал, освен "onsite". В момента при мен обръща в Евро по нормален курс на банката. Нямам идея дали е случайно или вече са поправили проблема генерално.

DMitar

Относно този въпрос имам проблеми от 2 месеца накъде.

Проблема съществува и през Ebay системата им и директно през сайта на Пейпал. Проблема съществува и като плащаш изпратена фактура и като сам правиш плащане.

Изчел съм всякакви теми по въпроса, направил съм всякакви тестове с настройки и начини на подход към проблема. После писах до съпорта им, обаждах им се няколко пъти и казаха, че проблема е по тях и работят по въпроса. Тъй като в последните няколко месеца съм ползвал Пейпал 20-тина пъти успях да видя, че променят нещо по външния интерфейс поне 2-3 пъти, а вътрешно, кой знае колко пъти са променяли.

През това време имаше няколко пъти, в които успях да ползвам "Card issuer" conversion process, но няколко пъти не успях. За мен това си е директна ИЗМАМА от страна на Пейпал, така че да може да лапат повече от conversion process. Опитват се, независимо от зададените настройки да ти сменят тази опция + да те изнервят така, че да се откаже човек.

Какво ще стане в бъдеще по този въпрос никой не знае. Лошото е, че алтернативите на Пейпал (не самото плащане, а всичко свързано със защита на купувача и т.н.) са малко и неразпространени и засега на кратко - не са ОК.
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.