• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Лего Пирати 2014

Започната от vaseto_lego, 19, Април, 2014, 06:53:54 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vaseto_lego

Здравейте!

Напоследък се рових из интернет за новите Лего Пирати.

Ето какво открих:

Вероятно това ще бъде нов пиратски кораб.

Доста е възможно, защото през 2013 излезна пиратски Battle Pack.

Той може би трябваше да ни подготви за новите пирати през 2014. :D

Ако имате нова информация за пиратски сетове идващи през 2014 пишете тук.

Благодаря!

1616

Освен че кораба излиза началото на 2015-та, засега официална информация за друго май няма. Според някои наличието на ново лого "пирати" означава цяла серия сетове, но ще видим. А това на втората снимка ми се вижда класически брикбиърд от 2009та само главата му е друга

alex

Честно казано само едно ме притеснява. Rebrick е бившия лего октопус, платформа за размяна на МОК модели; демек правени от фенове. Което означава че това е фен модел които ще го качат там и всеки ще може да си изтегли инструкциите и да си го прави. Демек отново, може и да не е сет :/
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

hooky

Цитат на: alex - 20, Април, 2014, 05:53:12 PM
Честно казано само едно ме притеснява. Rebrick е бившия лего октопус, платформа за размяна на МОК модели; демек правени от фенове. Което означава че това е фен модел които ще го качат там и всеки ще може да си изтегли инструкциите и да си го прави. Демек отново, може и да не е сет :/

Доколкото знам със сигурност лего ще пуснат нов сет - пиратски кораб - през 2015 г. Дали обаче ще има цяла нова вълна - все още не е ясно.

В журито за определяне на победителя (за име на новия кораб) участват официални лица от лего, а победителят, освен правото на даде име на новия кораб на лего, ще получи и подписан от дизайнера сет. В официалните правила на конкурса отново има потвърждение - LEGO Group просто дава правото на потребителите на Rebrick да предложат име за бъдещия сет. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

Nathrezim