• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Не правете като мен :(

Започната от mamun, 30, Януари, 2014, 10:46:21 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mamun

Днес успях да забравя на покрива на колата, Лего за над 280 лева и да тръгна изръсвайки го нейде след мен  :'( :'( :'(

DeMonica

Много съжалявам, колега :(
А къде беше това...?
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica

mamun

BloodyStupidViktor

Аз? Луд? Хаха, доста вероятно.
My Brickset Profile

A.K.B.

Ал. Богданов

mrcastle

А какво стана след това счупи ли се? ::)

Vasi

Цитат на: mrcastle - 31, Януари, 2014, 12:02:45 AM
А какво стана след това счупи ли се? ::)

До колкото разбирам го е изгубил...   :(

mamun

Сетих се около 2 км по-нататък, но докато се върна от кашона нямаше и следа  :'(

goguma

Заболя ме сърцето направо, на теб не знам какво ти е  :'( А кой знае какъв човек го е намерил - ако е бил някакъв идиот/клошар и е видял конструктори може да си е казал "к'ви са тия глупости" и може и да го е захвърлил в някоя кофа...

Едва ли ще го намериш, макар че надеждата умира последна. Дано поне да го е намерил някой фен и да му се радва...  :o

Burkan

Ужас !!!! Аз съм забравял детето с кошчето, но се сетих веднага щом си сложих колана   :-[ (това е защото още бях новак баща  не че още не съм де )
И от тогава винаги гледам два пъти когато съм натоварн !!!

vladoniki

Леле, ужас! :( Преди години така забравих едни дискове, чак вечерта като се прибирах видях счупени кутии и дискове по паркинга до блока и се сетих. Явно някой беше минал и ги е прегазил...

MorphyD

Картинката е още по-тъпа, защото колегата правеше услуга на мен, за да не се разкарвам до кв. Левски... Поздравявам адаша за изключителната точност, с която реагира в ситуацията.

vladoniki

Писах ти на ЛС, ще пиша и тук.

Направи някакъв списък с липсващите сетове. Вероятността да се появят под формата на стока за продаване от някъде не е за пренебрегване. ;)

mrcastle

Да и аз това щях да кажа кажи кои са сетовете и какво е представлявал този кашон. ;)

mamun

Владо отговорих ти на лична. Сетовете за тези които е описал MorphyD в темата с раздаването.
За съжалението те не са откраднати, че да ги следим.
Просто някой късметлия си ги е намерил благодарение на моята глупост. Както се казва - дай боже всеки му такъв неочакван подарък .... Иначе сетовете са :
Цитат75038 (Jedi interceptor), 75035 (Kashyyyk troopers), 75036 (Utapau troopers), 60004 (Fire station)

Благодаря ви все пак че се опитвате да помогнете. Аз ги напоръчах вече нещата и се надявам до седмица да дойдат от UK, че да може MorphyD да си ги получи