• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

REVIEW: 79012 Mirkwood Elf Army

Започната от Craigy, 09, Януари, 2014, 05:58:59 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Craigy

Година:2013
Части:276
Цена: Взех го за 30$ от Щатите, в България е към 100 лв. естествено!

Кутия нямам, беше излишно да товаря доставката.
Ето какво съдържа обаче.

Най-интересното за мен са фигурките. Тук получавате 6 броя.

Отпред. Елфите са с по две лица - спокойно изражение и бойна гримаса.

Отзад.

И един варг, от който съм доволен от към изработка. Подвижна челюст и глава.

Оръжията в сета.

Сглобения сет отпред.

И изглед отзад.

Стените са подвижни, а горната платформа има механизъм и се върти.

Това ми е любимото. Зареждаш един елф зад дървото, натискаш, дървото пада настрани и нашия им скача на гадните орки на главата:)

А това са екстра частите.

Общата ми оценка е отлична. За Army Builder е перфектен.Бях го взел основно за това, но се оказа, че е много занимателен за сглобяване.
Цената му е много добра (дори и да не е от Щатите, от Fantasy Land също си струва). Като цяло даже вече са навих да взема още един. 8)

Тези дни ще направя ревю и за 79004 - Barrel Escape и 30216 - Lake-town Guard.
Надявам се да ви е харесало:)

hooky

Много добро ревю, както и страхотен сет. Задължително попълнение за колекцията, но все още го дебна за добра цена близка до американската. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

mrcastle

Любимата ти функция е като на http://brickset.com/detail/?Set=9463-1 За да скочи вълка клоните се местят и полита. ;D За армия е идеален още като видях фигурите и придобих добра представа. ;)

Craigy

Цитат на: mrcastle - 09, Януари, 2014, 10:46:01 PM
Любимата ти функция е като на http://brickset.com/detail/?Set=9463-1 За да скочи вълка клоните се местят и полита. ;D За армия е идеален още като видях фигурите и придобих добра представа. ;)

Да бе вярно, че е подобен механизма. Не знаех, но това не пречи малката ми дъщеря цяла вечер да изстрелва лего Френдс кукличките:)(елфите не си ги давам...my precious :)