• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Относно цена на 10194 Emerald Night?

Започната от Morpheus, 08, Януари, 2014, 04:20:42 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Morpheus

Едно проучване правя, как ви се струва цена от 400 лв. за разопакован 10194 Emerald Night, налична кутия, инструкции и не налепени лепенки?
Скъпо ли е или не?

MorphyD

На мен ми се струва адски скъпо  :o. Съгласно Бриксет http://www.brickset.com/detail/?Set=10194-1  цената е била около 100 долара, така че аз бих го търсил за макс 200-250 лв.

vladoniki

Used, Complete - най-ниска цена в Европа - 391 лв., като сложиш и шипинг... Според мен цената е добра.

П.П. за 100$ не го видях в Бриксета  ???

П.П.2 Виж кога е била тази цена.  ;)
United States
01 Apr 09 - 25 Nov 11
$99.99

MorphyD

Wow струва ми се много пари за сет, който базовата цена е била 69 паунда. :o

Morpheus

То на време цените бяха други.  Друго ми е интересно, някой би ли имал интерес да се сдобие със сета на подобна цена?

vladoniki

Виж примерно 6399 - базова цена US$140, а сега - $1,400.00. Всяка изминала година, за съжаление, слага по доста стотинки върху цената.  :)

MorphyD

Аз бих се пробвал първо на няколко търга в Ebay :) Там съм правил големи удари например със сетове от 1986 г., които съм взимал за по-малко от първоначалните им цени за времето си.  :) Може пък да излезе късметът  :D

DMitar

За този сет тази цена като крайна в България е много добре. Ако тепърва трябва транспорт и т.н. вече ще е повече.

Като цяло като говорим за стари сетове - всичко зависи от конкретния сет - някои поскъпват по-малко, други повече, трети са лудост, като цитираният от Владо.
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

Morpheus

Ако някой има интерес към сета да драсне едно ЛС, към него върви и сет 7896.

Боби

Събран на части приблизително:
инструкция - 20 лв
кутия -  20 лв
стикери - 40 лв
фигурки - 15 лв
скъпи части:
15тина по около 2 лв - 30 лв
60тина по около 1 лв - 60 лв
10  по 10 лв - 100 лв
сета е 1078 части, като извадя скъпите, стават 1000. средно да приемем че ще излязат по 15ст - 150 лв

излиза че 400 лв си е напълно перфектна цена. Ако инструкцията, стикерите и кутията не ти трябват нещата се променят леко, но пак си остава скъпо