• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Каталог на Лего за iOS

Започната от evgenikd, 06, Януари, 2014, 01:57:37 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

evgenikd

Каталогът съдържа всички лего сетове от 1969г. до 2014г. Може да намерите всичко по номер на кутията, по категория или година на производство. За всеки сет има инфо с картинка и от колко части се състои. Най-хубавото, с което разполага приложението е, че под снимката на всеки модел, който се търси, може да се свали и инструкцията за сглобяване в PDF файл. Може би, това ме накара да създам тази тема. За всички, които по една или друга причина са затрили ръководствата за сглобяване. Програмата се казва: Brick by Brick. A за всеки, който не разполага с iOS, а му трябва инструкция за сглобяване, на драго сърце ще я изтегля и ще му я изпратя на мейл. Надявам се да съм бил полезен!  Мен лично много ме зарадва приложението!

alex

Това е доста интресна идея, ще се опитам да я намеря и за андройд.
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

evgenikd

приложението го търсих и за андроид, но не успях да го намеря. може и да съм го пропуснал случайно, че съм малко скаран с тези андроид технологии. и затова писах, ако на някой му трябва схема, на драго сърце, само да пише.

mamun

Как се казва точно приложението ? Има един кош лего неща, но такова не намирам в AppStore-a ?

evgenikd

приложението се казва Brick by Brick от Аpp Store и изглежда така:

mamun

PecataD

Жалко, за тези, дето имат Android. :D Искам и аз iPhone. :D
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

BloodyStupidViktor

И аз съм си сложил Brick Manager, но намирам много малка част от сетовете. :(
Аз? Луд? Хаха, доста вероятно.
My Brickset Profile

vladoniki

Цитат на: BloodyStupidViktor - 11, Януари, 2014, 07:23:39 PM
И аз съм си сложил Brick Manager, но намирам много малка част от сетовете. :(

Преди малко я инсталнах и прегледах набързо. При мен намира само разни стари сетове, новите някак ги е хванала липсата.  :D

BloodyStupidViktor

Да, точно. Пробвал съм още няколко приложения на темата, всичките имаха някакъв проблем. Ако ми дойде внезапен прилив на мотивация в не толкова близкото бъдеще, може да се пробвам и аз с някакво приложение. :D
Аз? Луд? Хаха, доста вероятно.
My Brickset Profile

vladoniki

Значително по-лесно е да влезеш през браузъра на телефона си директно в Бриксет.  ;)