• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Пазите ли кутиите от своето ЛЕГО?

Започната от legoboss, 02, Март, 2010, 02:21:19 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

legoboss

Интересно ми е дали и вие пазите кутиите от Легото си :)

Аз от малък се опитвам да ги пазя но за съжаление в повечето случаи маика ми ме изпреварваше и ги хвърляше :(

Покажете тук своята колекция от кутии :)

Ето моите(поне това което съм спасил с много усилия ;D)

vladoniki

Ехеее... сериозна колекция от кутии...  ;D Мога да кажа, че твоята колекция от кутии е доста по-богата от колекцията ми сетове...  ;D

А сега сериозно...  ;D

Като бях малък съм изхвърлил всичките кутии - сега от тях нямам ни една. А кутиите от сетовете, които получавам сега, си ги пазя.  :)

Честно казано, нямам представа колко кутии има в момента, но като имам повече време ще ги извадя от гардероба за преброяване и фото сесия.  ;D

legoboss

Пази ги че нали знаеш че един сет с кутия е доста по скъп от сет без!! :)

vladoniki

Цитат на: legoboss - 02, Март, 2010, 10:50:59 PM
Пази ги че нали знаеш че един сет с кутия е доста по скъп от сет без!! :)
Не ги пазя с търговска цел. :) Просто ме радват картинките, които са на задната страна на кутията, особенно при старите сетове - алтернативни модели.  ;D

legostef

Ние си пазихме кутиите до преди година. После някак си стана невъзможно всички те да останат вкъщи, въпреки че имахме система да слагаме по-малките в по-големите и да уплътняваме максимално простарнството. Сега вече ги изхвърляме, като ако някоя кутия ни е супер яка и любима си изрязваме картинката.
Стефан Генчев

shoker

Аз попринцип пазя всички кутий- ползвам метода на legostef и ги слагам 1 в друга. Повечето са в мазето. Да си кажа аз ги пазя чисто от търговска цел- не виждам друг смисъл в кутийте освен че ако са стари могат да прибавят 20 долара към сета...

legoboss

Аз ги пазя защото ми припомнят момента в които са ми го подарили или сам си ги купил аз без значение,навяват спомени,спомени... :)  Но сащо така е важно че един ден да решиш да продадеш даден сет-цената става съсем различна(аз платих 30$ отгоре влака ми да е с кутия :-[)

mrcastle

Аз също не ги пазя заради търговска цел.Имам всички кутии без нито една изхвърлена. :P

Nikola Bathory

Аз също си пазя всичките кутии.
За съжаление, в днешно време ги правят ОГРОМНИ! От 80-те и 90-те изобщо не са такива кутийте, тогава ги правеше много по-малки, красиви и т.н....

mrcastle

Наскоро си взех пожарникаря от Сити и кутията не съм я отварял. ;D Легото го извадих, но кутията е в перфекно състояние понеже беше отворена отстрани като я взех и ако се залепи с малко лепилце ще е като чисто нова заразлика отдругите ми кутии. :)

vaskoko

legoboss

Пазете ги,друго си е да имаш и кутиика ;)

Morpheus

И мойте кутии ги пазя, по едно време почнаха да заемат страшно много място и реших, че така не е добре. Всички кутии са внимателно отлепени от двете страни и са на дъното на гардероба ми, изключение правят кутиите от два City календаря, на тях им изрязах само страната с капачетата. Поствам примерна снимка от нета, че ме мързи да снимам:

legoboss

Ам ти така направо си ги унищожаваш ако питаш мен ;)

PecataD

Аз всички пазя до една ,, те са безценни и са в/у гардероба и не се махат от тамм  ;)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM