• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Любими сетове

Започната от C-3po, 01, Март, 2010, 07:21:21 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

C-3po

Тук всеки ще пише за любимият си сет и ще бъде хубаво да се качват и снимки! ;D
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

Любимият ми сет е 6385 - това беше и първият ми сет, с който се сдобих преди 23 години. :)

П.С.
По-подходящото място за темата е в раздел "Дискусии", местя я. :)

shoker

При мен са по- скоро 2 сетовете. Първият е 7133- за много хора не е нещо особено , но за мен този сет е някакси специален, защото това е първият реално мой сет. Резултата е: имам 2- първият седи на дисплей понеже от толкова игра с него не става за много повече, а с другия си правя диорами. Другият сет е 10123- сета е прекрасен и историята му е много интересна, брат ми я е написал, + това е 1 от малкото сетове които стиснатия ми брат ми подари...

Plamen1466

Моят любим сет е 7705. Той ми е и първият :D Снего имам безброй прекарани чесове, унесен в бидки между роботите и хората :D :D :D И до сега бялото човече с червената коса ми е любимото, а във всичките ми игри, които играх като по-малък оранжевото човече беше командир. Ех, хубави времена бяха тогава, безгрижие и игра до полуда - доброто старо време (за мен преди 4 години ;D).
Пламен Диков

C-3po

На мен любим ми е една малка моторница с човече и птеродактил!Това е първото ми лего и аз много го харесвам!!!Не е нещо кой знае каква но ми е любимо! :D :D :)
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

Цитат на: C-3po - 01, Март, 2010, 09:53:13 PM
На мен любим ми е една малка моторница с човече и птеродактил!Това е първото ми лего и аз много го харесвам!!!Не е нещо кой знае каква но ми е любимо! :D :D :)
Пусни някоя снимка или кажи номера на сета, за да го видим всички. :)

C-3po

Не му знам номера!Купиха ми го преди 10 години,но снимка ще сложа след няколко дена! :)
Божидар Иванов или БДЖ

mirbg

Абсолютно без да се замисля:

6285:

shoker

Ехх черната красавица няма как да не намери място във всяка 1  тема посветена на любимите ни сетове.

NicotineLL

C-3po

Ето снимка и на моят любим сет! :D
Божидар Иванов или БДЖ

vladoniki

C-3po, кой номер е този сет? Не бях до срещал. :)

hooky

Аз ще се намеся тук, въпреки че никой не ме пита :D http://www.brickset.com/detail/?Set=5912-1 - това е, ако не се лъжа си го взех преди време от магазина "Бонжур" на пл. Славейков.
Николай Алексиев
Brickset колекция

C-3po

Сетът е стар и е номер 5912!А "БОНЖУР" ми е любим магазин но там го нямаше!Той е спрян от производство :D
Божидар Иванов или БДЖ

hooky

Като казах преди време имах предвид 7-8 години ;).

А по темата - трудно е да избера само един сет, но може би този ми е най-любимият: http://www.brickset.com/detail/?Set=6047-1.
Николай Алексиев
Brickset колекция