• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: НЛО

Започната от vladoniki, 11, Ноември, 2013, 07:49:05 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Каква е оценката ви за това творение?

Слаб 2
0 (0%)
Среден 3
1 (5.6%)
Добър 4
2 (11.1%)
Мн. Добър 5
4 (22.2%)
Отличен 6
11 (61.1%)

Общ брой гласове: 18

vladoniki

Преди време гледах в Интернет едно творение - Lego Brain Gear (може да го потърсите, има точно 2 клипчета в ЮТюб, повече информация не открих). Преглеждайки клипчето се опитах да пресъздам конструкцията, направих доста промени и в крайна сметка се получи нещо, което оприличих единствено на НЛО, затова и темата кръстих така.

Интересна е визията му и механизмът във вътрешността му. Той е съставен от 24 зъбни колела, който се въртят заедно - от видеото по-долу ще добиете по-точна представа. От където и да бъде видяна конструкцията, тя винаги изглежда еднаква - абсолютно симетрична е.

видео:
Lego UFO

:)

PecataD

Това.. нещо? е супер странно и безмислено. :D Обаче евала, знаеш к'во да слушаш. :)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

vladoniki

Надстроена версия на НЛО-то. Идеята тук беше единствено движението да не е на ръка, а с мотор.

видео:
Lego UFO v.2

...и снимки:

Въртящите се зъбни колела изглеждат интересно, нищо повече не съм вложил в това творение...  ;)

BloodyStupidViktor

Аз? Луд? Хаха, доста вероятно.
My Brickset Profile

martis77

интересна щуротия! напомня ми за машина на времето от някой филм!

vladoniki

Благодаря!

Дъщеря ми вчера сглоби едно око (тя е голям фен на Техник частите и често сглобява разни щуротии). Много ми хареса и набързо намерих къде да го интегрирам.

:)

iorun