• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове през 2014г.

Започната от vladoniki, 27, Септември, 2013, 06:58:34 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alkoholiker

Новият Creator изглежда супер добре :)

Освен, че идеята ми харесва и части, от който е съставен лесно ще могат да бъдад преизползвани за други проекти.

Vasi

Определено е много добър сет!

Чак и мен ме заинтересува... Интересно ми е каква ще е цената на подобен сет?!

lubencho

Ето и едно клипче за новите Creator сетове

2014 LEGO Creator Pictures Surface

Alkoholiker

Цитат на: Vasi - 13, Ноември, 2013, 04:15:51 PM
Интересно ми е каква ще е цената на подобен сет?!

Ако съдим по броят на частите бих предположил, че по магазините ще върви за малко над 100 лв.

Ubercharger

Новите Star Wars сетове (снимките не са много добри)
75034

75035

75036

75037

75038

75039

75040

75041

75045

75042

75043

vaseto_lego

Цитат на: vladoniki - 13, Ноември, 2013, 08:47:59 AM
31025

Този сет много ми харесва.И аз си падам по ЛЕГО Creator.  :)

Maul

Ubercharger

Цитат на: Maul - 13, Ноември, 2013, 09:27:19 PM
За SW си има тема вече.  ;)
Преди малко забелязах  ;) Извинявам се, снимките са от bricksets

Craigy

hooky

Леле леле изглежда много готино. Като се съди по броя части и каквото се вижда от снимката изглежда, че къщата ще е затворена от всички страни, а няма да е само фасада. Много готино че са се сетили да добавят и Фландърс с барбекюто му. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

vladoniki

Къщата на Симсънс - страхооооотна е! От това, което виждам на кутията, къщата е с панти и се отваря подобно на 10228.

Никога не съм бил фен на Дъ Симсънс, освен една касетка за NES - тогава не ги наричахме "конзоли", а просто - телевизионни игри. Въпреки това - къщата става желан от мен сет.

6 минифигурки, покривите се махат, рампа за скейтборд, много части в цвят "тан", та дори и автентична антена на покрива, присъщата за отминалите години.  :D :D :D

Craigy

cyclop

Къщата на Симпсън е страхотна концепция, но просто съм 99% сигурен, че е прекрасно изработен МОС от фен  :) Освен разминавките в стила на кутията, къщата е изработена с нетипично разточителство в тухличките, и фасадите са твърде еднотипови, не съм виждал толкова семпла и монохромна фасада никъде другаде. Дано се лъжа, защото ми харесва много  :)

DMitar

Някой знае ли как/къде може да се намери списък на всички нови части за определена година. Нови като цвят и като форма. Знам, че в Бриклинк като дадеш Каталог и номер на частта има едно поле First Appearance или нещо такова, но как мога да листна всички нови за 2012 или 2013 година? Същият въпрос важи и за минифигурите.

Мисля, че в Бриксет може, но не съм сигурен, там могат определени SQL queries да се пишат.
Димитър Иванов, София
Фен на Лего Стар Уорс!
http://brickset.com/search/?ownedBy=DMitar

Yoda: Stopped they must be; on this all depends. Only a fully trained Jedi Knight, with the Force as his ally, will conquer Vader and his Emperor.

alex

cyclop, най-вероятно е истина. Вече е сложена в Бриксет, а там слагат само потвърдени. И мое би заради това е разхищението на части, понеже няма особен стил :D ... Но си прилича с реалната и е много добра като Лего къща.
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1