• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: 4x4 Off Road

Започната от Raiko, 07, Март, 2013, 06:54:42 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Raiko

Скоро ще бъде готов за гората  :D

vasilam

Голямо животно, супер. Надстройка няма ли да му правиш? Тия гуми от кой сет са, за пръв път ги виждам?

Raiko

гумите ги купих от магазин хобито в Пловдив, намиара се в халите
10 лева е бройката .  :)

Raiko

iorun

Много добра скорост си постигнал.
На едно място в клипа се вижда - задният мост тръгва(хл-а завърта) и се надига линка който свързва корпуса и моста.
Това е на 34-та секунда от клипа.
Нарочно ли си оставил такъв свободен ход на окачването (мостът се се завърта по напречната ос)

alex

Много добро е колега, поздравления. Дори и с мокри гуми изкачва добре ( за още сцепление ми хрунма нещо ... габърчета от вътрешната страна на гумата ... :D )
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

Raiko

този свободен ход дава на шасито по-добро усукване и освояване на терена , смятам да сложа метални гайки в гумите за да може винаги когато се преобръща да пада на гуми .. :D

vladoniki

Страхотна машинка, браво!

За сваляне на центъра на тежестта и от там по-добра проходимост, аз съм използвал самозалепващи се тежести за балансиране на алуминиеви джанти на коли (можеш да ги намериш при всеки вулканизатор). Аз ги лепя към джантата във вътрешността на камерата на гумата. Фиксират се здраво и няма да тракат като гайките в гумата, а и са доста тежки и компактни.

Raiko

Raiko

Ilianski

Голям звяр е!!! Много е добър. Поздравления! Ти май си голям фен на Technic-а. И аз така. В момента пестя пари за XL мотори и др. и ще направя нещо по-голямо.  Отново поздравления за джипа.
Илиян Николов

Raiko

Благодаря  :)
ето следващото творение с 4 xl мотора ...

vasilam

С четири XL-а ли си го направил? Представям си колко тежи.

Raiko

LEGO 4x4 Off-Roader BG
ето и творението с 4 xl мотора  8)

vasilam

Голяма бегачка е станало  :D