• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Поръчка с LDD

Започната от koce1313, 13, Февруари, 2013, 03:41:07 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

koce1313

Здравейте ! Не знам дали вече има такава тема ,но реших да пусна нова . Моля ви ако може да ми разясните начина на поръчване с LDD . Имам предвид като изпратиш модела после какво трябва да направиш ? Те ще ти отговорят ли за цена с включена доставка или ...    ???  Не знам досега не съм поръчвал и искам да попитам .

Благодаря предварително !
Костадин Росенов Драганов,Перник

alex

Честно казано не разбрах на кой да изпратиш модела от ЛДД. Ако имаш предвид някой магазин от бриклинк, нещата не стоят така. Най- лесния начин, които аз ползвам е, като направиш модела отиваш в file и от там  export BOM и от там записваш файла някъде. Отваря се с Ексел. В него са описани с цвят,найменувание, номер и снимка нещата, както и бройката им, и после просто отваряш някой богат на части магазин (вече има тема за препоръчани и тествани) и започваш да ги търсиш.
Аз в момента събирам един модел и просто отварям екселския и магазина и започвам да си отмятам ако има .... ако не, то чакам следващата обща, нооо винаги преглеждай цената ;)

За пръв път чувам, че можеш да направиш модел и да го изпратиш, за да ти пратят цена на всичките части. Ако това е така, това е супер и ще се радвам някой и на мен да обясни.
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

vladoniki

Преди време спряха тази опция от Лего, тоест вече не е възможно да си поръчаш модела.  ;)

koce1313

Много ви благодаря !!  :)
Костадин Росенов Драганов,Перник