• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

REVIEW: 75005 Rancor Pit 2013

Започната от bobi223344, 30, Януари, 2013, 08:46:54 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bobi223344

Привет!
Ето и от мен едно ревю.
Да започнем с кутията:

Отпред

и отзад:

Пликчетата:

Два неномерирани плика и инструкциите:

Това са сглобените фигури:

а така изглеждат отзад:

Ранкор е доста добро попадение! Устата му е достатъчно голяма и долната челюст е подвижна. Без проблеми "поглъща" цяла фигурка. Предните му лапи са с подвижни пръсти, което го прави доста реалистичен - може да хваща всякакви герои.

Ето тук размера му сравнен с други фигури:

Това се сглобява от първия плик:

Това е основата на клетката сглобена от втория плик:

В нея има тайна дупка с кокал и ключ:

От третия плик се стлобяват колоните на клетката:

От четвъртия плик се довършват колоните и най-отгоре са пирамидките, които служат за връзка със помещението на Джаба:

Това са екстра частите:

А това е сглобената клетка към 9516 Jabba's Palace

Единственият недостатък на този комплект от сетове е, че кулата е малко излишна...  :) и решетката не може да се вдига когато двореца е поставен отгоре!
Чакаме с нетърпение Jabba's sail barge 2013, за да стане колекцията пълна!

todordenov

iorun

Каква е тази тъмно сива част?

bobi223344

Объркъл съм се, това не е част там бяха закрепени ключовете.

alex

:D И аз се замислих какво е това животно, запролича ми на прекалено права лопата :D
Иначе поздравления за сета ... с Джаба отгоре е страхотен ... можеш да си допълниш нещо малко MOC'нато под онова стърчащото отстрани.
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

cyclop

ранкора е разкошен  ;D а това с кулата го имаш отзад на картинката, слагаш я на нивото на клетката на звяра и става доста готино  :)

bobi223344

Знам, че се сваля кулата ама така дроидите влизат право при Ранкор. Ще трябва да се изгради цял хълм, за да може Ранкор да се окаже в мазето, както в филма.

cyclop

по-скоро може да направиш някакви носещи колони, като клетката на звяра - все едно е част от подземията, ще седи логично и ще е евтино на части.