• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2013г.

Започната от vladoniki, 02, Януари, 2013, 01:31:59 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ubercharger

Цитат на: IRadev - 30, Октомври, 2013, 07:37:45 PM

Ето с това се сдобих днес, благодарение на Владо.
Бих казал че съм приятно очарован - фигурките са много добри и има хубави части в тъмно червено. Връзва се идеално с предишата космическа серия, а тези насекоми ми навяват мисли за Звездни рейнджъри.

Честит да ти е!  :)

vladoniki

Иво, честито! Радвам се, че ти е харесал. Да си призная бях леко скептично настроен към този сет.  ;)

mrcastle

;D

Невероятен сет цял ден го майсторя.

Ubercharger

Цитат на: mrcastle - 12, Ноември, 2013, 12:10:06 AM
;D

Невероятен сет цял ден го майсторя.
За колко го взе и от къде, защото на мен ми излезе около 320 преди месец?
Честито и браво за избора  :)

Боби

Пичове може ли да не цитирате такива мнения с огромни снимки, особено пък като е предходния пост. Получава се леко кофти  ;) Всеки ще разбере за какво става въпрос или просто махнете линка със снимката...

vladoniki

Цитат на: Боби - 12, Ноември, 2013, 01:09:29 PM
Пичове може ли да не цитирате такива мнения с огромни снимки, особено пък като е предходния пост. Получава се леко кофти  ;) Всеки ще разбере за какво става въпрос или просто махнете линка със снимката...

Още по-приятно ще е да публикуват директно нормални на големина снимки, ама май на никой не му се занимава да си помръдне пръста.  :D

mrcastle

Ubercharger взех го за 296 от Бо Хоби. Хванах намалението, което беше само за вчера. :)

Така и не разбрах как се смаляват снимки в този форум.

Ubercharger

Цитат на: mrcastle - 12, Ноември, 2013, 03:03:44 PM
Ubercharger взех го за 296 от Бо Хоби. Хванах намалението, което беше само за вчера. :)

Така и не разбрах как се смаляват снимки в този форум.

Благодаря, че моя го поръчах от ebay чисто нов (неотварян), че в Hobby-то беше 375, а с отстъпката им щеше тогава да ми излезе 336.  :) А и един съвет поразшири го малко, че втория и третия етаж са съвсем празни  ;)
Аз съм се приготвил и изчаквам да почнат промоциите за Коледа, за да взема 10197

mrcastle

Цитат на: Ubercharger - 12, Ноември, 2013, 05:40:18 PM
Благодаря, че моя го поръчах от ebay чисто нов (неотварян), че в Hobby-то беше 375, а с отстъпката им щеше тогава да ми излезе 336.  :) А и един съвет поразшири го малко, че втория и третия етаж са съвсем празни  ;)
Аз съм се приготвил и изчаквам да почнат промоциите за Коледа, за да взема 10197
Да първия етаж е толкова оборудван пък на горе почти нищо. 10197 добра цел може и до него да стигна един ден, но засега мисля да взема ресторанта като се появи. :P

bee_curtain

Най-накрая почнах да добавям и уестърн серията към колекцията ми. Вече съм горд притежател съм на 9 сета:
2845 Indian Chief
2846 Indian Kayak
6706 Frontier Patrol
6709 Tribal Chief
6716 Covered Wagon
6718 Raindance Ridge
6755 Sheriff's Lock-Up
6766 Rapid River Village
6769 Fort Legoredo - този сет е НЕВЕРОЯТЕН!!!

Добавих и няколко стари  касъл сета и няколко от последните излезли от промоцията на карфур:

6066 Camouflaged Outpost
6075 Wolfpack Tower
70400 Forest Ambush
70401 Gold Getaway
70402 The Gatehouse Raid

:)

mrcastle

Браво добре се справяш! ;) Форта наистина е невероятен. Ще се конкурираме ли с Касъл сетове? ;D

bee_curtain

С касъл скоро няма да е... Приоритет както винаги са пиратите и вече е ясно, че следващите са уестърните. Прекалено малко сетове са и лесно ще се набавят.  :)

Ubercharger

IRadev

Покрай рождения ден се сдобих с няколко сета. Реших, че освен да постна няколко снимки, за да се похваля може да дам и няколко коментара.
Първият е

Каретата е доста прилична и може да се заиграеш с нея, за останалото си личи, че е пълнеж - особено балистата.
Фигурките ми допадат много, най-вече новите лъвове.
Следва

Разочарован съм малко от него - има доста полезни части в ужасна конфигурация. Знамената не са принтирани, а са със стикери (егаси тъпото). Въобще замъците от тази година си заслужават за фигурките и няколкото нови части.
последен е гвоздея на програмата -

Супер красив и функционален кораб. Единствения му недостатък са многото стикери.
Определено е от най-добрите сетове, които имам.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

mrcastle

Честито! Аз тези Castle ги изкупих лятото. ;D Само ми остана тоя втория с портата, който наистина е разочароващ и замъка. Виж какво ще има догодина мисля, че ще върже перфектно: