• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

С какво се сдобихте досега? - 2013г.

Започната от vladoniki, 02, Януари, 2013, 01:31:59 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ubercharger

Цитат на: mrcastle - 12, Октомври, 2013, 09:46:54 PM
Супер е и аз планирам да си го взема. Вече имаш цяла градска улица. :)
Благодаря :) За мен Modular Buildings си остават най-добрите сетове създавани някога! Съвета ми е, че след покупката на Grand Emporium трябва да се помисли за разширяването на втория и третия етаж. Поне за мен са прекалено празни и направих собствена модификация. Перфектни за етажа с играчките е City календара от 2010 и 2013. Имам само едно offtopic въпросче до кога ще бъде налична модулната пожарна (в продажба/производство)? Че се чудя коя да е следващата ми придобивка Fire Brigade, Palace Cinema или Parisian Restaurant  ;)

mrcastle

Първия етаж е най-добре устроен и за мен на горе не са се постарали достатъчно. На Pet Shop също можеш да сложиш нещо аз на втория етаж на кафявата сграда съм сложил някои мебели няма цял живот да се измазва. ;D Календарите са идеални за допълване. Бих заложил на ресторанта, но той е чак догодина.

vladoniki

Цитат на: Ubercharger - 12, Октомври, 2013, 11:37:21 PM
Благодаря :) За мен Modular Buildings си остават най-добрите сетове създавани някога! Съвета ми е, че след покупката на Grand Emporium трябва да се помисли за разширяването на втория и третия етаж. Поне за мен са прекалено празни и направих собствена модификация. Перфектни за етажа с играчките е City календара от 2010 и 2013. Имам само едно offtopic въпросче до кога ще бъде налична модулната пожарна (в продажба/производство)? Че се чудя коя да е следващата ми придобивка Fire Brigade, Palace Cinema или Parisian Restaurant  ;)

Взимай по-старите сетове с предимство. Цената бързо се покачва. ;)

Ubercharger

Цитат на: vladoniki - 13, Октомври, 2013, 09:25:37 AM
Взимай по-старите сетове с предимство. Цената бързо се покачва. ;)

Благодаря за съвета. Сиг. ще взема пожарната за Коледа :)

А до mrcastle скоро ще направя ревюта на Town Hall и Pet Shop и ще покажа и начини за разширяването им ;) А до ресторанта - каквото ще да става го взимам и аз :D

lubencho

Пу и за мен един ресторант :D От сега почвам да събирам $$$  8)

IRadev

Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

opellego

За детето малко кубчета:

kyzko

Аз съм направо на сетове... Заслужава си  8)

mrcastle

Завиждам ти! :o :o :o Аз имам само половина. ;D

kyzko

Не знам колко си дал за половината, но на мен целия сет ми излезе 450лв с доставката... :)

vladoniki

Честито! Този лот го гледах в Продавалника, на тази непоносимо висока цена.  :-X

kyzko

Мерси, имам въпрос (не е за темата, но не знам къде другаде да питам). Някой може ли да ми каже, къде се продават лего части?  ???

vladoniki

Ubercharger

Цитат на: kyzko - 28, Октомври, 2013, 07:06:07 PM
Мерси, имам въпрос (не е за темата, но не знам къде другаде да питам). Някой може ли да ми каже, къде се продават лего части?  ???
Ако искаш български цъкни на "магазин" по-горе или в другия специализиран магазин за Lego

IRadev

Ето с това се сдобих днес, благодарение на Владо.
Бих казал че съм приятно очарован - фигурките са много добри и има хубави части в тъмно червено. Връзва се идеално с предишата космическа серия, а тези насекоми ми навяват мисли за Звездни рейнджъри.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!