• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: част 3

Започната от minichamps, 30, Декември, 2012, 03:08:57 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

minichamps

Здравейте , наскоро ми остана малко повечко време и успях да довърша едно творение надявам се да ви хареса  :) приемам всякакви критики и предложения за подобряването му  :D
поздрави и весело изкарване на празника и нека новата година ви донесе много здраве и късмет другото се купува  ;)

п,п, извнявам се лошите снимки но нещо апарата ми се бъгна  :-[

l-donovan

Уникално!Влюбен съм в къщите  ;)!
Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

UNIVEGA

PecataD

Много е добро, интериора много ми харесва. Нещо си разсърдил мъника, а? :)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

minichamps

Цитат на: PecataD - 30, Декември, 2012, 05:36:56 PM
. Нещо си разсърдил мъника, а? :)
който тича така е  :D пада и после ред сълзи ред с,,,,, ;) мерси за хубавите отзиви  :)

gogo29

Адаш, какви критики очакваш!!! Страшен си с къщите.  Ще ти поръчвам още части- градчето ти отесня  ;)

minichamps

беше село сега се опитвам да го направя град до данаците ще се променят  :D

IRadev

Града ще има нужда от кметство - да събира данъците, може да има и часовникова кула с камбана. Може да помислиш и за религиозен храм.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

minichamps

Цитат на: IRadev - 30, Декември, 2012, 07:34:19 PM
Града ще има нужда от кметство - да събира данъците, може да има и часовникова кула с камбана. Може да помислиш и за религиозен храм.
работя по тези въпроси но става бавно трудно се набавят части но малко по малко напредвам  ;)

Alkoholiker

Много впечатляващо  :o

ЦитатМоже да помислиш и за религиозен храм.

И аз си мислех, че една църква би паснала добре в селото :)
С интерес ще чакам развитието на селото/града.

opellego

alex

Селцето е страхотно ... уникален дизайн на къщите. А за идей не мога да дам, но се сещам от къде можех да намериш .... LEGO PCgame - The Lord OF The Rings .... честно казано я пуснах, става, много е реална и точно по филма .... но има уникални идей от лего който са феноменално добре нашравени ... и точно в този средновековен стил ;)
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

minichamps

Цитат на: alex - 30, Декември, 2012, 11:57:11 PM
Селцето е страхотно ... уникален дизайн на къщите. А за идей не мога да дам, но се сещам от къде можех да намериш .... LEGO PCgame - The Lord OF The Rings .... честно казано я пуснах, става, много е реална и точно по филма .... но има уникални идей от лего който са феноменално добре нашравени ... и точно в този средновековен стил ;)
мерси  ;)  ше го разгледам задължително  :)