• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Възрожденска къща

Започната от IRadev, 19, Декември, 2012, 05:25:45 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

IRadev

Здравейте, понеже космическия есминец нещо ми се опъва, смених вълната и сутринта докато пътувах в метрото ме осени една идея. Сега нахвърлях няколко неща в дизайнера и се получи долната снимка. Има нужда от доизкосуряване и мая ще я разширявам. Освен това е празна от вътре, така че приемам идеи за интериора. Голяма част от нещата, които правя на дизайнера не виждат бял свят, но мисля това да го реализирам, като го изпипам.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

hooky

Много яко, направо ти крада идеята и ще видя как съм с частите ако мога да вдигна една подобна. :) Иначе за интериора вътре - пушки и саби по стените, кабинет с дървено бюро и стол, кухня с казан....абе това е най-лесното. Само че на мен синия цвят нещо не ми харесва....
Николай Алексиев
Brickset колекция

IRadev

Цитат на: hooky - 19, Декември, 2012, 05:43:24 PM
Само че на мен синия цвят нещо не ми харесва....
E как да не, половината Балкан е със сини къщи.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

hooky

Не съм казал че е нереален, а че не ми харесва. Комбинация кафяво и бяло, или бяло и червено ми се струва много по-добра. :)

П.С. А ако ще се търси достоверността, просто трябва да използваш по-различен нюанс на синьото - например "Maersk" синьото от каталога на бриклинк.
Николай Алексиев
Brickset колекция

minichamps

доста добра идея самосмени вратат че не се връзва с идеята иначе и аз съм направил доста неща но не ми остава време да ги наснимам и кача иначе добре дошъл в клуба но архитектите  ;)

6tukara

Здравей ,аз също от досто време се мъча за една възрожденска къща но пусто няма части. Мойто предложение е за долният етаж тъмно сивите надлъжни да бъдат заменени с кафяви. При итроителството на зидове от камък на всяка височина от около 1-1,5м се изисква подравняване с дървена греда. И бих избрал някаква врата в кафяво. Синият цвят се е слагал по фасадата на къщите за да бягат мухите. Мисля че се е използвал повече по турските къщи. Ако искаш ще кача малко снимки от етногравски музей Етъра бях си ги правил есента точно за да си гледам при конструирането на мойта къща.