• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове през 2013г.

Започната от vladoniki, 19, Октомври, 2012, 07:47:41 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cyclop

79108 Stagecoach Escape - този сет ми харесва много! Само че, ако почна да събирам и Western сетовете, освен хобита и властелина, ще трябва и аз да обера някой банков автомобил. Най-добре да не го поглеждам  ;

D76007 - Iron Man: Malibu Mansion Attack - това наистина ли е кухня отзад в офиса?  ;D Железния човек може да предложи кафе и закуски на своите врагове, това е страхотно.
Сериозно, дори ако си спомня как бих реагирал като дете, това е просто много скучен сет. Даже хеликоптера е някак..бля.  :)

За сметка на това, самолетът от криейтър е велик. И като си го представя с малко по-други цветове... мм  ::)

vladoniki

79108 е интересен.

79111 също ми допада - визията на влака е доста по различна от елементарните градски влакове - товарни или пътнически.

Craigy

Малко нови LOTR

Черната порта е гола вода, според мен. А и тоя трамплин дето е изстрелял Гилми от съвета е кретения.(Може би е в отговор на феновете No More Gimli :P )

Craigy

И City...

60021 и 60022 ми харесват доста. Особено Cargo Heliplane. Cargo Truck-a с газовите бутилки е трепач. 8)

alex

Цитат на: Craigy - 10, Февруари, 2013, 11:38:15 PM
И City...
60021 и 60022 ми харесват доста. Особено Cargo Heliplane. Cargo Truck-a с газовите бутилки е трепач. 8)

Не само на тебе ти харесват .... много приятна изненада от сити. Мотокара на cargo truck'а е супер добър, a cargo heliplane е страшен. Новите очаквах по зле да са нооо определено ме опровергаха с тези .... и SW също ги гледах преди малко ..... и там са супер.
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

javor

Новите LOTR са голямо разочарование. Единствено една фигурка на Гандалф в бяло за Шлемово усое май ще си взема. Което от друга страна е хубаво - ще си понакупя малко фигурки от серията просто, вместо недоизмислени сетове.
Явор Шиков, гр. Ямбол
http://brickset.com/search/?OwnedBy=jshikov

Alkoholiker

Новите сетове от LOTR ми изглеждат доста постни. Едиствено орела от битка при черната порта ми хареса.

todordenov

Да, като цяло е скучно! много повтарящи се фигурки и малко нови! Но и ако решат да направят нещо хубаво то автоматично ще излезне и доста скъпо за нас, така че няма угодия ;)

Lego_valka

За мен битката на магьосниците е добър сет и ме кефи, Саруман го очаквах да се появи като фигурка още миналото лято, а иначе другите сетове и на мен не ми допадат. Според мен щеше да бъде добре, ако от Лего бяха включили в някои сет фигурка на главния Назгул с онзи рогат шлем, ама ето че  са си спестили това усилие.

todordenov

Или оставили вратичка за по нататък.

DefQon1

IRadev

Клиповете от панаира в Ню Йорк на the Brick Show:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL-5i-dSJ-E9HDUgOhjJcKG9PlpmXxfpoi
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

IRadev

До тук ми стана ясно, че тази година имам да взимам страшно много сетове и няма да ми стигнат 12-те заплати  :D
Новите замъци са прилични, с хубави фигурки и сравнително евтини. Цялата серия си заслужава събирането. Самите модели не са чак толкова добри, но винаги има недостиг на тухли за строене на замъци и войници за армиите, а и новите коне ще влязат в употреба.
Властелина още ме оставя със смесени чувства, досега си бях харесал само Урук-хай армията, но видеото ме убеди, че и Черната порта си заслужава - минифигурите са супер мега добри, а и самата порта не е лоша. Проблема е, че с по един приличен сет на сезон няма да прокопсат със серията.
Галактическия патрул ме изненадва доста приятно, жалко само, че трябва да се конкурира с Междузвездни войни. Звездния титан е страшно готин сет, но за мен избора стои между титана и AT-TE или Gunship, където титана губи с много.
Като вманиячен на тема Воината на клонираните тази година е особено тежка за мен. Почти всички сетове от Междузвездни воини са ми задължителни. Дори и тези, за които мислех, че ще мога да се лиша от тях, вече са в списъка за набавяне.
В допълнение не мога да пропусна и "най-малките" сетове от Самотния рейнджър. Просто се чувствам длъжен да се сдобия с новите реболвери и индианските томахавки.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

koce1313

Нов сет през 2013 !!!!  :o 

Town square

Това мисля е много як сет ! Нещо подобно на Town plan . Много му се кефя !!!
За пицарията и за магазина на моторите мисля ,че са много добра идея , бензиностанцията е много добра идея ,защото лего имат само един сет бензиностанция .
Костадин Росенов Драганов,Перник

alex

Уникален ще е .... ако цената е сравнително нормална ще го взема задължително .... уникални части и човечета има. Иначе за бензиностанцията ... LEGO имат повече от една ... аз за 4 се сещам поне .... а сигурно са повече.

АА иначе така само за майтапа ..... Лего ебават ли се с нас за тези цени от 1.58 за литър бензин :D:D:D

Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1