• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Нови сетове през 2013г.

Започната от vladoniki, 19, Октомври, 2012, 07:47:41 AM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bobi223344

Alkoholiker

Това изгежда интересно. Правилата на играта дали се намират някъде?

cyclop

Малко новини за Властелина-серията... За мен, много разочароващи. В корсарския кораб, отново Гимли, Арагорн, Леголас - предполагам нямаше как да размине... Но пак старите орки? И ЕДИН корсар? Що ще там въобще? Сигурно ще има закачка как се крие някъде в тайник на кораба, ама... това е глупаво :(

Поне да бяха направили примерно Арагорн, Краля на мъртвите, трима мъртви войни и четири корсара... вместо тая каша.

ПП. Ако това при черната порта се окаже назгул и във финалната версия, вместо Устата... Разочарованието ми ще е наистина Голямо.

hooky

Цитат на: cyclop - 31, Януари, 2013, 09:10:46 AM
ПП. Ако това при черната порта се окаже назгул и във финалната версия, вместо Устата... Разочарованието ми ще е наистина Голямо.

Според мен е много вероятно да е назгул, защото сцената с Устата присъства само в режисьорската версия на Завръщането на краля, тоест в нормалната са минали без този герой.
Николай Алексиев
Brickset колекция

cyclop

Цитат на: hooky - 31, Януари, 2013, 10:54:53 AM
Според мен е много вероятно да е назгул, защото сцената с Устата присъства само в режисьорската версия на Завръщането на краля, тоест в нормалната са минали без този герой.

Аххх за съжаление си отчайващо прав!
Обаче, не че ритам срещу още една назгул фигурка, ама... нямаше назгул в тази сцена? Да бяха сложили поне един бял кон за Гандалф вместо черния  >:( Надявам се, че просто наистина много неща не са окончателни, очевидно Гандалф няма да е плешив или блондин, може и други неща да са илюстративни само  ;D

Добавка:
малко по-добри новини

ПП. Ще почна подписка "стига вече ГИМЛИ" :) Очевидно ще имам минимум една рота до края на годината.

IRadev

http://flic.kr/p/dR3DDi
За сметка на властелина, новият космос ми обира точките. Galactic Titan си е наистина топ сет.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

vladoniki

Ооо, да.  8)

...и пак да

... и ЛИНК.

И 2-те къщи изглеждат интересни.

koce1313

Ооо много яко !!!  8)

И двете определено ще си ги взема !     ;)
Костадин Росенов Драганов,Перник

legomaniac4546

Доколкото знам в 31012 ще има light up brick за полилея :)
"You were the Chosen One! It was said that you would destroy the Sith, not join them! Bring balance to the Force, not leave it in darkness!"

IRadev

Първия Creator, на който няма да устоя.
Фен на всякакви Lego замъци и Star Wars Clone Wars
Колекция - Brickset
Снимки Flickr
SPACESHIP!!!

legomaniac4546

"You were the Chosen One! It was said that you would destroy the Sith, not join them! Bring balance to the Force, not leave it in darkness!"

todordenov

taskbg

Ето какво се е появило в серията Super Heroes

76002 - Superman Metropolis Showdown

76006 - Iron Man: Extremis Sea Port Battle

76007 - Iron Man: Malibu Mansion Attack

76008 - Iron Man vs. The Mandarin: Ultimate Showdown

Само че ми се виждат скучни, но може и да е от възрастта ( моята )

alex

Ммм спокойно, не само ти мислиш така :D, уви само фигурките стават ... и до там. Лодката леко хваща окото но като излезнат ценитее.... да,само фигурките ми харесват.
Освидетелстван Lego маниак - http://www.brickset.com/search/?ownedBy=alezzi1

koce1313

Излезе снимка на 79108 Stagecoach Escape !  ;)

Костадин Росенов Драганов,Перник