• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: Футболно игрище - полу-стадион. :)

Започната от vladoniki, 13, Ноември, 2009, 01:07:58 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

Футболно игрище от Лего. Моделче сглобено от мен. :)

:)

Plamen1466

Много е яко! :) :) :)Една от мечтите ми е да си направя стадиот с трибуни и т. н.
Предлагам ти да направиш още една кама и с няколко зелени плочи ще стане чудесно игрище и ще изглежда превъзходно в града ти :) :) :)
Пламен Диков

vladoniki

Цитат на: Plamen1466 - 13, Ноември, 2009, 01:17:39 PM
Много е яко! :) :) :)Една от мечтите ми е да си направя стадиот с трибуни и т. н.
Предлагам ти да направиш още една кама и с няколко зелени плочи ще стане чудесно игрище и ще изглежда превъзходно в града ти :) :) :)

Идеята е добра, но поне за момента нямам достатъчно подходящи части, за да го осъществя. :)

Plamen1466

Аз преди няколко седмици си направих идна площадка с врата с баскетболен кош. Ето снимчици
http://plamen1466.snimka.bg/hobby/lego-sportni-s-orajeniya.442674
Също има и снимки на нещо като скиписта. Дано ви харесат :)
Пламен Диков

vladoniki

Цитат на: Plamen1466 - 13, Ноември, 2009, 01:33:01 PM
Аз преди няколко седмици си направих идна площадка с врата с баскетболен кош. Ето снимчици
http://plamen1466.snimka.bg/hobby/lego-sportni-s-orajeniya.442674
Също има и снимки на нещо като скиписта. Дано ви харесат :)
Интересно изглежда. :) Хареса ми идеята за баскетболен кош. Трябва и аз да измисля нещо. :)

legoboss

аз в момента търся части за футболното ми игрище,надявам се скоро да е налице и абсолютно функциониращо(тоест да може да се играе на него ;))

legoboss

Представям ви и моето творение LEGO Футболно игрище  :)

Игрището е напълно функциониращо-играчи,вратари,снабдено е с трибуна за феновете и разбира се репортер от телевизията които не изпуска нищо с камерата си ;D

Играят отбора на формула 1 срещу играчите от Леголенд :D :D

vladoniki

Йееее, уникално е! Направи един клип с кратък репортаж от мача, за какво иначе си го опнал този репортер с камерата...  ;D

Plamen1466

Пламен Диков

legoboss

Plamen1466

Народеее, намерете лента, че иначе ще се изтърве интересния репортаж от мача. Лично аз съм за отбора на Леголенд ;D ;D ;D
Пламен Диков

legostef

Браво и на двамата!

Скипистата на Пламен също е много яка.

Пожелавам да си направите стадион като този  :D

Това е лего-модел на Алианц Арена (Мюнхен) в немския Леголенд. Най-готиното е, че като седиш срещу стадиона, от трибуните непрекъснато светкат светкавици от фотоапаратите на лего-публиката

[прикачен файл изтрит от администратор]
Стефан Генчев

vladoniki

Ехеееее, потресен съм...   ;D Колко публика има на този стадион?... за мен 300 Лего човека на 1 място е безброй население, а това...  ;D

legoboss

То така като гледам на този стадион и истински хора могат да играят тои е огромен :D :D

.::Lubo::.

Цитат на: legostef - 22, Февруари, 2010, 08:32:38 PM
Браво и на двамата!

Скипистата на Пламен също е много яка.

Пожелавам да си направите стадион като този  :D

Това е лего-модел на Алианц Арена (Мюнхен) в немския Леголенд. Най-готиното е, че като седиш срещу стадиона, от трибуните непрекъснато светкат светкавици от фотоапаратите на лего-публиката

И ти си ходил леголанд в Германия ???
Любомир Маринов

http://www.youtube.com/user/tyranno41
Рождена дата 17 януари