• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Как да се забавляваме с лего когато имаме малко дете у нас ?:)

Започната от opellego, 07, Септември, 2012, 10:36:26 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opellego

Привет колеги
това е и питането ми.
Имам дете на 1.5 годинки и е невъзможно да сглобя и 2 тухли лего заедно. ( докато не ги вземе и сложи в уста не ме оставя на мира. )
За сега се утешавам с лего дуплото което купувам за калпазанката.
Който има сходно неудобство нека сподели с мен :)

vladoniki

При мен проработи следната схема...  ;D Отделих един куфар пълен с части за малката, тях ги нарекохме, че са нейни. Всичкото останало Лего е на тати и не се пипа. Лошото в случая е, че при теб частите се запътват към устата, което не е безопасно. :( Ние това някак го прескочихме. Имам и доста Дупло, но на него не обръща никакво внимание. Чат-пат се сеща да ми иска куфара с минифигурките и ако й разреша, си сглобява ръчки, крачета, глави... По едно време, като беше на около 2, се опитваше да ми махне ръцете или главата, за да ги смени с други - дърпаше ми главата.  ;D ... ама все не се получаваше.  ;D ;D ;D

opellego

xaxa :)

При мен е по сложно май.
Ще се наложи да почакам да порастне.
Искрено се надявам да има интерес в играта с лего, но кой знае.

DeMonica

Цитат на: opellego - 07, Септември, 2012, 10:36:26 PM
Привет колеги
това е и питането ми.
Имам дете на 1.5 годинки и е невъзможно да сглобя и 2 тухли лего заедно. ( докато не ги вземе и сложи в уста не ме оставя на мира. )
За сега се утешавам с лего дуплото което купувам за калпазанката.
Който има сходно неудобство нека сподели с мен :)

Абсолютно същото положение е и с моя калпазанин. Сглобил съм няколко малки сета специално за него ( и ги прежалих ), обожава да ги разглобява докато яде. Иначе за толкова малко дете - само Duplo. Ние сме добре запасени, благодарение на чичо му Stey :) С нетърпение чакам да порасне достатъчно, за да прояви интерес към сглобяване или поне да спре да ги опитва на вкус...
Атанас Каприев, гр. София

http://brickset.com/sets/ownedby-DeMonica