• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

REVIEW: 7171 - Добро начало, прекрасна идея , но лошо изпълнение...

Започната от shoker, 08, Февруари, 2010, 03:06:05 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

shoker

Ами реших да представя този сет, защото ми е един от най-новите. Купих го от ибей за 110 долара + доставка ( не нов защото не ми се даваха пари  :-[ ), чаках го със огромно нетърпение и когато дойде веднага се захванах със строенето му. В началото не можах да се нарадвам на редките и ексклузивни само за този сет минифигурки. Но когато започнах да го строя нещата се показаха в друга светлина. Пак го деля на части защото има много компоненти.

Базичката ( ако може да се нарече така...) са 3 поставки с некви много много странни джунджурий по тех - грозно и безсмислено.

Шейната на Анакин - модела е същия като 7131 ... добре направен е но съединяващата дъска в центъра ( така няма на истинския модел) направо разбива цялостния облик. Странно ми е защо са заложили на здравина в сет който просто не може да бъде ползван за игра.

Шейната на Себулба - много хубава, красива и голяма. Пак централната свръзка по средата осира пейзажа ( с извинение за израза)

Шейната на Гасгано - Е това е красота. Цветовата гама е направо прекрасна и радва окото до краен предел. Естествено пак тъпата дъска.......

Ами като равносметка. Сета като оригинал е ужасен. След като преработите шейните ( слагате малко бели конци да ги държат заедно и стойка от екс уинга ) стават прекрасни. Минифугурките са велики! И така купете го ако сте готови да го преработите иначе само ще дадете пари на вятъра.