• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Мок на тема Пирати или Замък

Започната от l-donovan, 26, Юли, 2012, 05:52:11 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

l-donovan

Напоследък за съжаление не на всеки от нас му остава много време за редене на лего,въпреки че почти всички се сдобихме с много сетчета и части!Идеята ми е да разнообразим малко с някой ново творение като си направим нещо като конкурс или приятелско състезание на тема най-добър мок,така и ще разпалим още повече въображението си!На мен лично ми се строи нещо около пирати или замък,но ако някой иска нещо друго да каже.Споделете допада ли ви идеята?Очаквам вашите мнения,предложения?
Иван Веселинов Христов
http://brickset.com/search/?OwnedBy=l-donovan

hooky

На мен идеята ми се струва много добра, аз от доста време също не съм се "развихрял", та може би е време да го направя. :) Трябва да изясним под какъв формат ще е, но формулировката "приятелско състезание" ми се струва доста подходяща. Не мисля даже че е необходимо да се гласува накрая, важното е просто да създадем нещо ново и интересно.

Според мен единствените ограничения, които може да се поставят са за големина на творението (ориентировъчно разбира се). Иначе аз също съм ЗА неща на историческа тема, въпреки че каквото и да е крайното решение със сигурност ще участвам. Важното е да се забавляваме. :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

l-donovan

Аз също съм на мнение,че няма смисъл от гласуване!Най-важното е както каза Ники да се забавляваме!
Иван Веселинов Христов

1616

няма да е зле всеки да изскочи с някое мок-че без значение малко или голямо ще е забавно, и аз бих се включил с нещо пиратско

minichamps

отдавна имеше нужда от нещо подобно да раздвижим малко форума  :)

mrcastle

Точно над тази тема размишлявах на скоро какво средновековно нещо да си построя. ;D Говори с Владо да пусне място и да започваме да мислим. ;)

vladoniki

С вас съм! Ще следя с интерес, ще се радвам да видя повече творения и от Замък, и от Пирати! Измислете го и казвайте, ако трябва да правя място/раздел или каквото е нужно.  ;)

PecataD

А защо точно пирати или замък? Аз, например, нямам нито един сет от нито една от сериите. Има и други техници и т.н. Иначе съм ЗА!
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

Alkoholiker

Може да се направи един раздел да кажем "МОК" и в него да има по една тема за всяка серия (замък, пирати, град, техник и т.н.), за да може всеки да покаже свойте творения, защото съм сигурен, че във всяка една серия ще имам какво да се види :)

l-donovan

Това според мен е много добра идея да се направи един раздел мок и вътре може в под раздели да са различните творения (смисъл ако не е голяма играчка,понеже не ги разбирам тея работи,но там нека Владо да каже).А относно Пецата няма значение на каква тема ще е мока.Предложих пирати или замък,защото повечето това събират,но всеки мок е радост за окото и е добре дошъл!!! :P
Иван Веселинов Христов

vladoniki

Категориите съм ги направил точно затова - слагаме моковете в съответния раздел - Град, Пирати, Замък... За улеснение в заглавието на темата слагаме "MOC". До момента всички показани творения са точно в тези раздели и са отбелязани по този начин за по-лесно различаване от останалите теми. Ако направим допълнителен раздел с подраздели Град, Замък... само ще стане по-объркано за търсене.
Иначе това което ми идва на ум, е да създам отделен раздел за състезанието - там да публикувате творенията и след приключването му да преместим всички теми с моковете в съответните раздели. Като в раздела ще оставим една препращаща тема с линкове към отделните творения. Така хем творенията ще са си разпределени по теми, хем ще е ясно кои творения са се включили в състезанието. Какво мислите?

minichamps

мисля че така ще е най добре хем няма да товарим излишно форума с повтарящи се теми  ;)

mrcastle

vladoniki

Давайте име и го правя. В "За Форума"?