• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Галерия - "Без коментар"

Започната от vladoniki, 25, Юни, 2012, 12:57:37 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

vladoniki

mnachevg

skapula

mnachevg

Това съм го гледал и много ми хареса  :)
Най-много се впечатлих, като излезе навън...

skapula

Хвърлени са няколко хиляди евро за сетове и релси

Craigy

skapula

vladoniki

vladoniki

gogo29

JoaoNY

Цитат на: gogo29 - 29, Март, 2017, 05:57:59 PM

Малииии, Гога това да не е у вас :) ?
За тоя стилаж давам един бъбрек и половинка далак :D

vasilam

Антики, това ще да е накакъв магазин. Някои са от 84-та и 86-та, но има и по-стари. От снимката имам 6 сета и 7-ми на половина.

JoaoNY

Цитат на: vasilam - 30, Март, 2017, 08:49:05 AM
Антики, това ще да е накакъв магазин. Някои са от 84-та и 86-та, но има и по-стари. От снимката имам 6 сета и 7-ми на половина.

Абе то и аз всички от показаните рицарски и голяма част от ситито ги имам, ама представи си какво е да ги имаш ей такива - запечатани и чисто нови!!!
Ех, размечтах се! :) :) :) :)

vasilam

Запечатани....., то и аз се размечтах. Ти като каза рицарските, аз имам голямата крепост. Проблема е, че от толкова игра през годините, краката на човечетата са толкова хлабави, че вече не стоят прави и се люлеят свободно. Това нещо има ли оправия? То и нови такива крака ще е драма да се намерят. Пък и ще трябват 12 или 16 чифта, не помня вече колко са. Сега се сетих, аз по някаква причина съм запазил капака на крепостта. Ако искаш мога да ти го снимам от двете страни.

JoaoNY

Цитат на: vasilam - 30, Март, 2017, 01:33:41 PM
Запечатани....., то и аз се размечтах. Ти като каза рицарските, аз имам голямата крепост. Проблема е, че от толкова игра през годините, краката на човечетата са толкова хлабави, че вече не стоят прави и се люлеят свободно. Това нещо има ли оправия? То и нови такива крака ще е драма да се намерят. Пък и ще трябват 12 или 16 чифта, не помня вече колко са. Сега се сетих, аз по някаква причина съм запазил капака на крепостта. Ако искаш мога да ти го снимам от двете страни.

Ами няма оправяне на такива хлабави крака. Трябват си нови. А иначе те не са трудни за намиране, защо да е драма намирането им???