• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

Помощ относно цвят на замъка

Започната от Antonio, 21, Март, 2012, 10:04:24 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Antonio

Здравеите :)
Трябва ми помощ да реша какви части да си поръчам относно цвят на замъка,Light bluish grey или Dark bluish grey ?Както гледам почти всицки замъци и кули са с Light bluish grey,но пък един приятел твърди че трйбва да пробвам с Dark bluish grey
Ето и цветове за сравнение:
Light bluis grey                                                Dark bluish grey

hooky

А защо не Light Gray (старото сиво, както аз го наричам) в комбинация с черно и кафяво? :)
Николай Алексиев
Brickset колекция

Antonio

Защото е по-скъпо от другите и го няма там откъдето ще се поръчва :D

minichamps

най добре според мен е отдоло да започнеш с тъмно сиво и после светлото така става по реалистично  ;)

Antonio

Знам,аз имам повече тъмно сиво(макар и не много).Но според теб,кое да е преобладаващо?

minichamps

зависи какво изкаш да строиш ако ще е нещо което ще е качено на скала ще е хубаво да е на тамно сиво  :)

Antonio

Ами като знам колко части ще поручвам,това което планирам е 2 кули с порта между тях и малко стена (350-450 сиви части 1х2 ,50-100 сиви 1х4 и още някакви) :),апък отделно ще сложа и скали около стените,но ако използвам тъмно сиво за стените то няма ли да се смесят много със скалите?

minichamps

в дамия замък можеш да го нашариштук там с тъмно сиви или най добре става с тъмен тан или тъмно червено или каквито имаш в пастелни тонове също стват за допълване  :D

Antonio

blaaaaaaah
Много се обърках,искаш да кажеш светло сиво нашарено със тъмно сиво :D?

Antonio

Цитат на: Antonio - 21, Март, 2012, 10:10:42 PM
Защото е по-скъпо от другите и го няма там откъдето ще се поръчва :D

EDIT:
200th post :D           
EDIT:
Егати офтопика направих   :-X