• Welcome to БрикМания БГ - Лего обществото на България.

MOC: опит за диорама

Започната от minichamps, 29, Февруари, 2012, 03:54:37 PM

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

minichamps

напоследък се запалих много по диорамите и реших да се пробвам ,,,,,а вие ще кажете как се справям

и едно малко по различно подреждане

vladoniki

Нереално, мноооогооо добро! Къщите с белите мотива са супер, а повдигнатата основа цепи мрака!  ;)

minichamps

мерси имам идея за една друга къща но за момента не стегат частите но и това ще се оправи ти само докарай повече бели и светло сини тухлички  :D

PecataD

Уникално! Страшно много ме кефи магазинчето под къщата, а това нещото... като пещера е много идейно! :)
Петьо П.Д.
MY BRICKSETTM

A.K.B.

Много добро се е получило всичко.Магазинчето е супер,пещерата е уникална.Харесва ми.Браво!  :)
Ал. Богданов

iorun

"как се справям, как се справям"  ???
То просто се вижда, върха, трепач!!
Колко време ти беше нужно - от началото до тази снимка?

gogo29

Адаш справил си се невероятно. Страшно ми харесва  :) :) :)

minichamps

мерси на всички , цялото ми отне не повече от 10-на дни и е готово от около месец но нямаше кога да го наснимам само пещерата я направих сутринта но най много време ми отне интериора а и трябваше да дойде поръчката за да стане в този си вид но мисля да не ги разглобявам за сега а само да доснтоявам да стане като градче и накря да го опаша с една крепостна стена но това е в преспектива  :)

LostTempler

Екстра е станало! Най-ми харесва неандерталеца с бухалката пред пещерата  ;D Чувствам го някак близък.  :D
Vi Veri Veniversum Vivus Vici

minichamps

ето и малко от скромния интериор на къщите  :D

за тази ми трябват още малко гладки кафяви за да стане още по добра но за сега няма от къде  :'(

и за тази ми трябват гладки кафяви но ще трябва да се чака няма начин,,,,, ::)

за сега е това но смятам да има продължение  ;D

LostTempler

:o Невероятно! Страхотна работа си вложил в детайлите, Браво!  ;D :o
Vi Veri Veniversum Vivus Vici

minichamps

мерси наистина си поиграх доста  :D

Antonio

Суууупер е ,много ми харесва как си направил baseplate-овете.Природата,пещерата забавлявал си се и се е получило страхотно .Къщите са върха,много ме радва обзавеждането и цветния прозорец на една от къщите,направо като ги видях и на мен ми се дострояха кущи само че сега нймам свободни части :).Продулжаваи така!Много е вдъхновяващо за касъл феновете :))

minichamps

мерси ,  ;) може да пробвам и аз да направя нещо в зимна обстановка със сняг , много ми хареса твоята идея на не ми останаха много бели части но ще пробвам със сигорност  :)